Gamers2

TSM en G2 winnen Summer Split

Het is Gamers2 en Team SoloMid gelukt om de Summer Split van League of Legends te winnen. Dit weekend waren respectievelijk in Parijs en Boston de finales.

Gamers2 en Team SoloMid mogen zichzelf officieel kampioen van de Summer Split in League of Legends noemen.

Het is Gamers2 en Team SoloMid gelukt om de Summer Split van League of Legends te winnen. Dit weekend waren respectievelijk in Parijs en Boston de finales.

Gamers2 moest het opnemen tegen Misfits, toch wel de verrassing van het toernooi. Gamers2 liet  echter blijken dat ze een maatje te groot waren en dat het geluk van Misfits toch echt wel afgelopen was. Met een roemloze 3 – 0 ging Misfits ten onder. Desondanks zullen beide teams wel Europa representeren op het WK.

Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan was het tijd voor TSM om te proberen een vijfde titel binnen te slepen. Zij namen het op tegen Immortals. De eerste pot was redelijk overtuigend voor TSM, maar daarna kwam Immortals sterk terug. TSM sloeg meteen terug en maakte het 2 – 1 in hun voordeel. Wat daarna gebeurde zal Immortals nog lang heugen. Het team stond mijlenver voor in de vierde pot en wist op de één of andere manier toch de game nog te verliezen, dankzij fantastische teamfights van Team SoloMid. Na het weggooien van de voorsprong leek er niets meer over van Immortals en wist Team SoloMid vrij eenvoudig de Nexus te vernietigen, waardoor ze hun vijfde titel pakten.

Met de winst zijn Gamers2 en Team SoloMid de eerste seeds op het WK. Misfits en Immortals zijn de tweede seeds. De derde seed voor beide regio’s wordt volgende week via een toernooi van vier teams beslist.