Esports Meesters | Wedden op Halo

Halo | Wedden op Halo

De esportsMeesters vertellen je alle informatie en tips die jij nodig hebt om winstgevend te kunnen wedden op het spel Halo 5.

Geschatte leestijd: 20 minuten

Halo is een computerspel franchise net als Call of Duty en werd ontwikkeld door Bungie. Het spel werd ontworpen door 343 Industries en uitgegeven door Microsoft Studios.

De spellen uit de Halo reeks vallen allemaal in de categorie ‘multiplayer first-person shooter games’. In de categorie first-person shooter games worden de spellen van de Halo Franchise beschouwt als één van de allerbesten.

De setting van deze games is een soort sciencefiction-achtige omgeving. De spellen draaien om de Master Chief die het opneemt tegen de ‘Covenant’. De Covenant is een vijandelijke alliantie van aliens.

In het meest recente deel ‘Halo 5’de game raakt het blauwe team onder leiding van de Master Chief vermist. Hierdoor wordt de loyaliteit van de Master Chief in twijfel getrokken. Ook wordt er voor het eerste een extra hoofdrolspeler geïntroduceerd: ‘Spartan Locke’. Spartan Locke moet hem vervolgens met zijn team weer op zien te sporen.

Halo 5 onderscheidt zich ten opzichte van zijn voorgangers doordat de focus niet meer uitsluitend op de Master Chief ligt, maar ook op Spartan Lock. In feite raakt de Master Chief bij Halo 5 zelfs nogal op de achtergrond en we krijgen heel wat meer te zien van Spartan Locke.

Net als zijn voorgangers werd Halo 5 in een mum van een tijd een enorm succes. Halo 5 werd goed ontvangen door het publiek en kreeg heel veel positieve recensies. Men is vooral te spreken over de visuele effecten, het level design en de multiplayer functies. In de eerste 24 uur na de release had het spel al meer dan 400 miljoen opgeleverd. Halo 5 was dus vanaf het eerste moment zeer groot commercieel succes.

Het succes van de reeks is zelfs zo groot dat er naast computerspellen, boeken en strips recent ook een serie is uitgebracht met Halo als thema.

Algemeen

343 Industries heeft met Halo 5 duidelijk geprobeerd om het spel een nieuwe richting te geven. We noemden zojuist al de nieuwe focus op Spartan Locke als belangrijke  nieuwe hoofdrolspeler. Maar ook tijdens je campaign kun je gebruik maken van heel veel veel nieuwigheden.

Bij je campaign heb je bijvoorbeeld altijd drie teamleden bij je. Als je speelt als Locke voor team Osiris zijn dit Tanaka, Vale en Buck. Deze drie personages kennen de fans nog wel uit Halo 3. Wanneer je speelt voor het blauwe team van de Master Chief zijn je teamgenoten Kelly, Frederic en Linda.

In het blauwe team kun je nu ook opdrachten geven aan je teamgenoten. Dit is een belangrijke aanpassing. In de eerdere Halo spellen was het een beetje ‘ieder voor zich’. Nu kun je de teamleden ook voor jou laten werken. Bij Halo 5 krijg je ook de mogelijkheid om weer tot leven te komen tijdens de campaign. Dit kunnen je teamleden voor je regelen. Het grote voordeel van deze optie is dat je niet opnieuw hoeft te beginnen als je onverhoopt het loodje legt.

Halo 5 is ook, in tegenstelling tot zijn voorgangers, een spel wat je alleen via internet met andere spelers kunt spelen. Waar het bij vroegere spellen nog mogelijk was om met een split screen samen te spelen is deze functie nu helemaal verdwenen. Verder zijn aan het spel een aantal nieuwe spel modi toegevoegd.

Het verhaal van Halo 5

In Halo 5 wordt team Osiris naar de planeet Kamchatka gestuurd. Deze planeet wordt op dat moment bezet door de Covenent, de vijandige alliantie van aliens. Het doel van de missie is het vinden van Halsey. Deze Halsey zou namelijk informatie hebben over een reeks dramatische aanvallen op verschillende menselijke werelden tijdens een strijd tussen de Covenant en de Prometheans. Osiris slaagt erin om Halsey te vinden en weet ondertussen ook de leider van de Covenant, Jul ‘Mdama uit te schakelen. Halsey vertelt Team Osiris dat er een nieuwe grote bedreiging is voor het universum.

Ondertussen is de Master Chief samen met zijn blauwe team onderweg op een missie naar een onderzoeksstation genaamd ‘Argent Moon’. Het station Argent Moon wordt echter overvallen door de Covenant en het blauwe team wordt gedwongen het onderzoeksstation te saboteren.

Tijdens het saboteren ontvangt de Master Chief een raadselachtige boodschap van Cortana waarin verwezen wordt naar de planeet Meridian. The Master Chief wordt na de vernietiging van het onderzoeksstation verbannen naar Infinity.

De Master Chief besluit op zoek te gaan naar Cortana. Aan boord van de Infinity ontstaat vervolgens nogal wat ophef omdat Cortana nog zou leven dankzij ‘forerunner technology’. En volgens Halsey zou deze technologie er voor zorgen dat Cortana onvoorspelbaar en onbetrouwbaar is geworden.

Team Osiris

Team Osiris krijgt als missie het vinden en gevangennemen van het blauwe team. Hiervoor worden ze uitgezonden naar de planeet Merdian. Tijdens hun bezoek aan deze planeet vinden ze uiteindelijk het blauwe team en dragen hen op om terug te keren naar Infinity. 

In plaats van deze orders op te volgen gaat het blauwe team aan boord van een zogeheten ‘Guardian’. De Guardian komt uiteindelijk aan op de planeet ‘Genesis’ waar de Master Chief en Cortana elkaar weer ontmoeten.

Osiris wordt vervolgens opnieuw uitgezonden, dit keer naar de Sangheili. Dit is de wereld waarin de Sanghelios wonen. Daar maken ze een plan om aan boord van een daar gestationeerde Guardian te gaan en naar het blauwe team te reizen.

Helaas wordt dit bemoeilijkt door een burgeroorlog die in deze wereld woedt. Ook de Covenant is hierbij betrokken. Osiris besluit daarom om zich aan te sluiten bij de Arbiter om samen de Covenant uit te schakelen. Daarna gaat team Osiris aan boord van een Guardian richting Genesis. Daar aangekomen ontmoet het team de baas van deze planeet. De twee partijen besluiten een alliantie aan te gaan om Cortana te stoppen.

Uiteindelijk vindt Osiris het blauwe team en hoort van hen dat Cortana de Guardians wil gebruiken om een intergalactische vrede tot stand te brengen. Dit zou moeten gebeuren door middel van een gedwongen ontwapening.

De Master Chief begrijpt dat dit plan voor hele grote problemen zou kunnen zorgen en probeert Cortana op andere gedachten te brengen. Cortana wil echter niet luisteren sluit het blauwe team op in een gevangenis om te voorkomen dat zij haar plannen in de war schoppen. Cortana verlaat Genesis vervolgens met behulp van een Guardian. Cortana krijgt intussen voor elkaar dat verschillende vormen van kunstmatige intelligentie bereid zijn haar plannen te steunen zelfs trouw zweren.

Spelopbouw

Lees hier alles over de spelopbouw van Halo 5

Tournamenten en grootste spelers

Tournamenten

Met stip het belangrijkste toernooi op het gebied van de Halo spellen is de ‘Halo World Championship’. De 12 allerbeste Halo teams komen op dit evenement bijeen voor een krachtmeting van formaat. Uiteraard staat er heel wat op een spel. Een prijzen pot van 1 miljoen dollar en uiteraard de eer. Het winnen van dit toernooi is hoogst haalbare voor elke professionele Halo gamer.

Grootste spelers

Er zijn heel wat teams van professionele gamers die zich hebben gespecialiseerd in het spelen van Halo, en dus ook Halo 5. Eén van de beste en bekendste Halo teams is ‘Evil Geniuses’. In dit team vindt je trouwens ook de beste spelers uit de gehele esports industrie. Het team werd opgericht in 1999 en wordt gesponsord door onder meer Monster Energy en T-Mobile. Eén van de topspelers uit team Evil Geniuses is Ryan Towey. Hij speelt Halo sinds 2007 en wordt over het algemeen beschouwd als één van de grondleggers van Halo als esports zoals we het nu kennen.

In de media

Halo 5 kreeg hele goede beoordelingen in de media. Sommigen durfden zelfs zo ver te gaan om Halo 5 als beste Halo spel ooit aan te duiden. In Halo 5 speel je sneller en preciezer en ook de schaal van het spel is veel groter.

Verder werden met name de sterke multiplayer functie en de nieuwe Warzone zeer hoog gewaardeerd. Sommigen hebben wat moeite met het feit dat de focus bij Halo 5 meer op Locke dan op Chief ligt, maar uiteindelijk moet men toch toegeven dat ook dit nieuwe spelkarakter goed is uitgewerkt en het spel eigenlijk juist een stuk interessanter weet te maken.

Halo | Wedden op Halo met bonus

Als je nog nooit een online weddenschap hebt gedaan of wel regelmatig wedt maar niet op esports kan het best een hele stap zijn. Het is begrijpelijk dat je dan geen onnodige risico’s wilt nemen maar met zo min mogelijk geld wilt wedden.

Gelukkig is wedden bij alle online aanbieders al voor een klein bedrag mogelijk. Maar als je nog voordeliger wilt spelen kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een welkomstbonus.

Zo’n bonus krijg je cadeau als je je aanmeldt als nieuwe speler bij een online aanbieder van wedden. Meestal is zo’n bonus een stortingsbonus. Bij een dergelijke stortingsbonus krijg je een percentage bovenop je eerste geldstorting.

Het percentage van de bonus verschilt per aanbieder. Vaak ligt het ergens tussen de 50% en 100%. Als jij bijvoorbeeld 20 Euro stort krijg je bij een bonus van 50% 10 Euro extra boven op je eigen storting. Je kunt nu met 30 Euro spelen in plaats van 20 Euro, dat is nog eens voordelig.

Vergeet de voorwaarden niet

Als je een bonus met een hoog percentage tegenkomt is de verleiding groot om bij de betreffende aanbieder meteen een account aan te maken en de bonus te claimen.

Vergeet echter niet dat er vaak bepaalde voorwaarden worden gesteld aan het innen van de bonus. Om te beginnen is er vaak een minimumstorting. Je moet dan een minimum bedrag storten om gebruik te kunnen maken van de bonus. Vooral wanneer je met zo min mogelijk geld wilt spelen is het handig om een aanbieder te kiezen waarbij je de bonus al bij een heel laag bedrag krijgt.

Naast een minimum geldt er vaak ook een maximumbedrag. Dit wil zeggen dat je vanaf een bepaald maximum geen recht meer hebt op de bonus. Deze regel is natuurlijk bedoeld om te voorkomen dat iedereen gigantische bedragen gaat storten en de aanbieder zich gedwongen ziet deze bedragen te moeten verdubbelen bij een bonus van bijvoorbeeld 100%.

Als je het maximale voordeel uit je bonus wilt halen moet je altijd naar een aanbieder waarbij het maximumbedrag hoog is. Dit is in principe belangrijker dan het bonuspercentage. Als je voor een bonus van 100% maximaal 100 Euro mag storten ben je immers minder voordelig uit dan bij een maximumbedrag van 200 en een bonus van 50%. Lees dus altijd even de voorwaarden om te weten waar je het goedkoopste kunt wedden.

Gratis wedden op Halo 5

Bij veel online aanbieders van wedden is het ook mogelijk om het wedden eens gratis uit te proberen. Je krijgt dan een bedrag aan speelgeld als je nieuw account opent bij de aanbieder. Je moet echter wel even kritisch naar de voorwaarden kijken, want ook hier gelden vaak bepaalde regels.

Zo krijg je bij Unibet een bedrag van 10 Euro aan gratis speelgeld wanneer je meespeelt met je smartphone. Er is echter nog een voorwaarde:  je moet eerst zelf 10 Euro op je spelersaccount storten. Je krijgt de 10 Euro in werkelijkheid pas als je je eigen 10 Euro hebt verspeeld. Echt gratis speel je dan ook weer niet.

Bij een aanbieder als Tipbet is het wel mogelijk. Je krijgt daar 5 Euro aan gratis speelgeld wanneer je je aanmeldt als nieuwe speler. Na je aanmelding krijg je een code die je in kunt vullen op de website. Vervolgens wordt de 5 Euro gewoon op je spelersaccount bijgeschreven en kun je ermee gaan wedden. Dus ook al is het bedrag aan speelgeld bij Tipbet lager, uiteindelijk ben je voordeliger uit. Check dus altijd even de voorwaarden.

Hoe moet ik betalen?

Als je nog nooit bij een online aanbieder hebt gewed wil je vast weten hoe je geld kunt storten om mee te kunnen spelen. Dit is vrij simpel. De meeste aanbieders stellen meerdere betaalmethoden beschikbaar waar jij een keuze uit kunt maken. Bij zowel de nationale als internationale aanbieders vindt je meestal Creditcard en Paypal, maar ook Paysafe-card. Met Paysafe-card kun je anoniem transacties doen. Dit kan handig zijn als privacy belangrijk voor je is.

Tegenwoordig kun je bij veel Nederlandstalige aanbieders van online weddenschappen ook met iDeal betalen. Deze betaalmethode is in Nederland heel populair omdat het gratis, veilig en vooral snel is. Met name dit laatste aspect is heel handig bij het wedden. Omdat je alleen live kunt wedden met voldoende saldo op je account kan het voorkomen dat je snel even wat extra geld op je spelersaccount wilt zetten. Met behulp van iDeal regel je dit in een oogwenk.

Wedden op esports: hoe doe je dat eigenlijk?

Wedden op esports is tegenwoordig mogelijk, maar het is nog niet zo bekend. Het is dan ook begrijpelijk dat je hier nog wat vragen over hebt. Want hoe moet je eigenlijk wedden op esports? Wij leggen het je uit.

Bij andere, meer traditionele sporten kun je meestal wedden op een groot aantal zaken in de wedstrijd. Bij voetbal kun je bijvoorbeeld wedden op het aantal corners, goals, rode en gele kaarten, blessuretijd en nog veel meer. Bij esports kun je meestal maar op drie zaken wedden: de winnaar van een wedstrijd, een serie of een virtuele voorsprong of achterstand. En dit kun je voorafgaand aan de wedstrijd doen, maar ook live, tijdens de wedstrijd.

Het aantal wedmogelijkheden bij esports en dus ook Halo 5 is beperkt. Maar dat betekent niet dat je minder kans maakt om te winnen. Het tegenovergestelde is eerder het geval.

esports is een sport die weinig aan het toeval over laat. Het team met het meeste succes is meestal ook het team wat het meest stabiel is en daarom het beste samenwerkt. Het enige wat jij met wedden dus hoeft te doen is bepalen welk team de meeste kans maakt op een goede samenwerking.

Als je dit eenmaal weet is de kans groot dat je een hele sterke voorspelling kan doen waarmee jij veel geld wint. Wedden op esports is dus zeker de moeite van het proberen waard.

Hoe bepaal je of een team sterk genoeg is om te winnen?

We noemden het al: het team met de beste samenwerking maakt doorgaans een goede kans op de winst. Maar hoe kom je er nu achter welk team dat is? Het beste is om hiervoor even wat research te doen. Wij helpen je een handje op weg met een aantal vragen die je kunt gebruiken voor je onderzoek:

  • Hoe is het team samengesteld?
  • Hoe zijn de verhoudingen binnen het team?
  • Wat zijn statistisch gezien de kansen?

Hoe is het team samengesteld?

Om op een Halo 5 toernooi een goede prestatie neer te zetten moet het spelende team extreem goed samenwerken en op elkaar ingespeeld zijn. Een groot deel van de training bestaat dan ook uit het steeds maar samenspelen om de samenwerking verder te optimaliseren.

De vaste spelers van het team zijn dus erg belangrijk en als er één uitvalt heeft dit grote gevolgen voor de rest van het team. In feite raakt het hele team plotseling uit balans waardoor men minder goed kan samenwerken en presteren op een toernooi. Een team wat niet in de originele bezetting speelt is dus altijd een minder grote kanshebber.

Uiteraard maak het wel uit welke reservespelers er worden ingezet. De veteranen zijn in een dergelijke situatie meestal een betere keus dan één van de nieuwkomers. Deze laatsten zijn meestal wat minder ervaren en kunnen moeite hebben met de druk die een groot toernooi met zich meebrengt.

Je merkt het al, hoe een team in elkaar zit heeft grote gevolgen voor hun kansen op een toernooi. Als je gaat wedden op Halo 5 is het dus heel verstandig om van tevoren uit te zoeken in welke samenstelling het team gaat spelen.

Hoe zijn de verhoudingen binnen het team?

De verhoudingen tussen de spelers onderling hebben natuurlijk ook veel invloed op de samenwerking. Als men een hekel aan elkaar heeft en veel ruzie maakt is het logischerwijs lastig om samen tot een goed resultaat te komen. Natuurlijk streeft men er altijd naar in goede harmonie te werken. Maar het is onvermijdelijk dat er soms toch onenigheden en irritaties ontstaan.

Zeker als je bedenkt dat de spelers zoveel tijd met elkaar doorbrengen, weinig privacy hebben en onder grote druk staan. De stress die dit oplevert zou iedereen af en toe teveel kunnen worden. En we zien dan ook regelmatig dat er ruzies en verdeeldheid heersen binnen een team. Dit soort drama is uiteraard funest voor de prestaties en als jij gaat wedden op Halo 5 wil je er wel zeker van zijn dat de onderlinge verhoudingen goed zijn.

Wat zijn statistisch gezien de kansen?

Soms kan een team om onverklaarbare redenen ieder jaar opnieuw slecht scoren in één bepaalde competitie terwijl zij op andere toernooien de sterren van de hemel spelen. Het merkwaardige is dat dit een patroon kan worden. Als je gaat wedden op esports is het daarom altijd verstandig om even naar de statistieken te kijken. Hiermee voorkom je dat je inzet op een team wat statistisch gezien weinig of geen kans maakt bij een bepaald esports toernooi.

Waar vind ik deze informatie?

De antwoorden op de bovengenoemde vragen kunnen je helpen bij het vinden van het team met de beste winkansen. Maar waar haal je dit soort informatie vandaan? Het beste kun je even rondneuzen op internet. esports is een sport die sterk in opkomst is en er wordt online heel veel over geschreven. Er zijn websites met alle mogelijke statistieken maar er zijn ook hele community’s rond een bepaalde game.

Dit soort community’s vindt je vooral op Sociale Media platforms zoals Reddit en Facebook. En dit is ook het geval bij Halo 5. In zulke community’s worden alle ins en outs van het professioneel gamen uitvoerig besproken. Ook vindt je hier de laatste roddels over de teams. Handig om regelmatig even te checken.

Conclusie

Halo 5 maakt deel uit van de Halo computerspel franchise. Het spel werd uitgegeven door Microsoft en is ontwikkeld door spelmaker 343 Industries. Net als zijn voorgangers is ook Halo 5 een multiplayer first-person shooter game die zich afspeelt in een futuristisch universum. In de Halo reeks draaide het tot Halo 5 vooral om de Master Chief die de mensheid beschermt tegen aanvallen door een buitenaardse alliantie die ook wel de ‘Covenant’ wordt genoemd.

In Halo 5 draait het niet meer alleen om de Master Chief maar ook om een nieuw spelkarakter: ‘Spartan Locke’. In het verhaal moet Spartan Locke met zijn team genaamd Osiris op zoek naar de vermiste Master Chief en zijn  blauwe team.

Halo 5 werd heel goed ontvangen. In de eerste 24 uur werd er al 400 miljoen dollar omgezet. En het nieuwe spel werd ook bejubeld door de rescensenten. Met name de schaalvergroting en de nieuwe multimedia-player bleken een schot in de roos. Daarnaast is men ook zeer te spreken over de verbeterde graphics en mooie visuele effecten en meer natuurgetrouwe spelbeleving.

Het spel kon dankzij de zeer goede spectator mode ook snel toegevoegd worden aan het rijtje esports. Een game wordt als esport beschouwd als het op hoog niveau door professionele gamers in wedstrijdveband wordt gespeeld. Een belangrijke voorwaarde om als esport te kunnen fungeren is het bieden van goede livestreams en spectator modes.

Dit maakt het mogelijk om een publiek mee te laten kijken naar de game uit interesse of vanwege de entertainmentwaarde. Als esports wordt Halo 5 gespeeld door vele grote esports teams waaronder ook het team ‘Evil Geniuses’. Evil Geniuses is momenteel het beste Halo team ter wereld. Daarnaast is Evil Geniuses ook het team met de beste esporters aller tijden.

Speciaal voor de Halo spellen zijn er allerlei competities in het leven geroepen. Eén van de meest prestigieuze toernooien is echter het ‘Halo World Championship’. Alleen de vijf beste teams mogen deelnemen aan dit bijzondere toernooi en de prijzenpot van 1 miljoen dollar is op zijn minst indrukwekkend te noemen.

Het leuke aan esports is dat je er tegenwoordig ook op kunt wedden, net zoals op voetbal, tennis of andere sporten. Natuurlijk zijn er wel verschillen. Je kunt meestal kiezen uit drie opties om geld op in te zetten. Je kunt voorspellen welk team de wedstrijd wint, welk team een serie wint of welk team begint met een virtuele voorsprong of achterstand. Ook al klinkt dit nogal beperkt voor een leuke weddenschap, toch kan het heel lucratief zijn.

Vooral als je weet welke teams stabiel zijn. Want alleen de stabiele teams kunnen goed samenwerken en hebben een reële kans op een toernooi te winnen. In dit artikel hebben we je hiervoor een aantal handreikingen gegeven.

Het belangrijkste is dat je weet hoe een team is samengesteld. Omdat een team normaal gesproken erg op elkaar ingespeeld is kan een uitvaller grote gevolgen hebben voor de samenwerking en de teamprestaties. Een team wat in een afwijkende bezetting speelt heeft dus minder winkansen.

Een ander belangrijk punt om op te letten is de sfeer bij de teamleden onderling. In game teams is namelijk vaak ‘drama’ oftewel ruzie. Dit soort ruzies ontstaan veelal als gevolg van het feit dat men zoveel tijd met elkaar door brengt en in feite op elkaars lip zit. Ook kan de druk op de spelers erg hoog zijn, wat stressklachten met zich mee kan brengen.

Het is daarom onvermijdelijk dat de onderhuidse spanningen eens in de zoveel tijd tot een uitbarsting komen. Uiteraard heeft dit negatieve gevolgen voor de samenwerking. Een team waarin veel drama is maakt dan ook aanzienlijk minder kans om een toernooi  te winnen. Een derde punt waar je op moet letten zijn de statistieken. Hiermee kun je vaak een redelijke inschatting maken van de kansen van een team binnen bepaalde competitie.

Informatie over de teams vindt je overal op internet maar vooral op Sociale Media platforms zoals Reddit. Hier wordt op speciale pagina’s uitvoerig gediscussieerd over het spel en deelt men het laatste nieuws en de roddels over de teams. Als je serieus van plan bent om op esports te gaan wedden is het aan te bevelen om hier regelmatig even een blik op te werpen.

Als beginnende esports wedliefhebber wil je waarschijnlijk niet te hard van stapel lopen. Gelukkig kun je bij de meeste aanbieders van online wedden al heel goedkoop meespelen. Ook is het vaak mogelijk om te profiteren van een welkomstbonus. Zo’n welkomstbonus ontvang je wanneer je je aanmeldt als nieuwe speler. Meestal is dit een stortingsbonus waarbij je een bepaald percentage over je eerste geldstorting krijgt uitgekeerd.

Als je 20 inzet en je een bonus krijgt van bijvoorbeeld 100% heb je in totaal 40 Euro te besteden. Op deze manier kun je relatief goedkoop met meer geld spelen. Omdat er vaak bepaalde voorwaarden worden gesteld aan het innen van de bonus raden we wel aan om altijd even de spelregels door te lezen.

Hetzelfde geldt voor gratis speelgeld. Bij sommige aanbieders ontvang je na je aanmelding een hoeveelheid gratis speelgeld. In de meeste gevallen worden er echter wel voorwaarden gesteld. Het is daarom belangrijk om deze eerste even door te lezen. Dan ontdek je al snel welk speelgeld in werkelijkheid gratis is, en wat niet.

Betalen is bij de meeste aanbieders van online wedden vrij gemakkelijk. Je maakt gewoon een keuze uit één van de vele betaalmethoden en klaar ben je. Meestal heb je de keuze uit Creditcard, Paypal en nog een reeks andere opties. Sommige methoden kunnen vooral bij het wedden heel handig zijn. Paysafe-card bijvoorbeeld. Hiermee kun je anoniem transacties doen.

Ook iDeal is heel handig bij het wedden omdat het geld realtime wordt bijgeschreven op je spelersaccount. Je kunt hierdoor op ieder gewenst moment razendsnel beschikken over extra saldo. Vooral bij live wedden is dit erg handig.

We hopen je met dit artikel wat wijzer te hebben gemaakt over het mooie spel Halo 5. Met dit spel kun je niet alleen heel veel uren speelplezier beleven, je kunt er dankzij weddenschappen ook goed geld mee verdienen.