Rocket League lanceert belangrijke update!

de Beta va de Tournament modus Rocket League is gelanceerd in de laatste patch van 2018! Maar er zijn nog veel meer updates in de patch van dit auto-voetbalspel!

Psyonix heeft de belangrijkste Rocket League update van 2018 gelanceerd. Voor de mensen die het spel niet kennen, Rocket League is een voetbalspel met auto’s. Je moet er maar op komen. Het is ontzettend populair omdat het ook ontzettend leuk is. In de laatste patch zijn belangrijke nieuwe features en content vrijgegeven, maar wat vooral interessant is is de beta versie van het tournament system. Deze is op alle platformen beschikbaar.

Nog meer multiplayer plezier

Rocket League is bij uitstek een spel dat je met je vrienden speelt. De langverwachte tournament modus is dus iets waar veel mensen al lang naar uit keken. Je kunt nu in Rocket League zelf toernooien creëren of aan participeren. Tot dusver moesten mensen op een vrij omslachtige manier toernooien organiseren, terwijl het spel er juist zo geschikt voor is.

In de tournament modus kun je je eigen competitie starten met je eigen parameters. Bijvoorbeeld minimum en maximum competitieve ranking, een paswoord om vreemden buiten je toernooien te houden en de arena’s waarin gespeeld wordt. Het allerbeste is misschien wel dat de tournament modus cross-platform is. Je kunt dus op je PC je Xbox vrienden uitdagen, of die met een Nintendo Switch.

Andere verbeteringen

Er zitten nog meer verbeteringen in de patch! Bijvoorbeeld een sterke grafische update voor de Siwtch. Eindelijk 720p ipv van de 576p die de Nintendo spelers tot nu toe gewend waren. Dit kan zelfs opgeschroefd worden naar 900p zonder al teveel framerate te verliezen. Maar niet alleen visueel is er gewerkt. Mensen kunnen nu spelers rapporteren die ongewenst gedrag vertonen zoals schelden of lang afk zijn. Spelers kunnen hiervoor tijdelijk of permanent gebanned worden, dus wees lief lieve mensen! Uiteraard is er ook een nieuwe battle car die we allemaal willen proberen.

Heel veel moois dus deze update! Check hier alvast de patch promo! Bij sommige bookmakers kun je ook op Rocket League toernooien wedden!