De opmars van Fortnite gaat door!

50 vs 50 modus keert terug in patch 3.5, Drake en Ninja spelen weer op Twitch en Fortnite is een van de meest gelcaimde .com url's!

De Fortnite-koorts verspreidt zich in rap tempo! Van alle geregistreerde .com domeinnamen afgelopen maand, was het woord na president en passion het meest populaire woord. Het laat zien dat de populariteit van de game zich nu vertaalt naar interesse van bedrijven die een graantje willen meepikken van het succes. De URL Fort-nite.com of fortnight.com kan zomaar eens heel waardevol worden. Je zag hetzelfde gebeuren bij de naam Amalia toen onze prinses werd geboren. Binnen een dag was iedere mogelijke domeinnaam met het woord amalia geclaimd.

De 50 vs 50 modus keert terug!

Epic Games komt met patch 3.5 en de belangrijkste aankondiging is misschien wel de terugkeer van de 50 vs 50 modus. “Back and better than ever!” was er te lezen op de Fortnite battle royale subreddit. Meer loot, grotere forten en twee buses in plaats van één zoals voorheen. Ook vinden we een nieuw wapen dat gebruik maakt van granaten. Maar er zijn nog meer updates in de nieuwe patch die vannacht live gaat! Bekijk de trailer hier:

Drake en Tyler ‘Ninja’ blijven Twitch rocken met Fortnite

Drake, die speelt vanaf zijn Playstation 4 onder de naam TheBoyDuddus, is een toegewijd Fortnite fan die nu voor de tweede keer op Twitch speelt met Ninja. Ongeveer een maand na de legendarische stream met 630.000 viewers zoeken de twee elkaar weer op. Dit keer kijken 230.000 mensen mee terwijl Ninja en Drake samen spelen. Drake speelt vanuit Londen, waar hij klaagt over zijn verbinding. De oplossing? Beloof Ninja $5000 als hij zorgt dat ze alsnog winnen. Zestien kills van Ninja en een overwinning verder zegt Drake dat hij een ‘man van zijn woord is, vertel maar hoe en waar ik moet overmaken.’ Daarna moet Drake terug aan het werk zoals hij zelf zegt. Geen slechte verdienste voor een paar potjes Fortnite!