ELEAGUE Premier

ELEAGUE Premier gaat vanavond van start

Het evenement, dat ELEAGUE Premier heet, bevat een prijzenpot van een miljoen dollar en is verspreid over de maanden september en oktober.

Vanaf vandaag is er bijna elk weekend wel top Counter-Strike te zien; de ELEAGUE gaat weer van start

We moesten even wachten, maar eindelijk komt ELEAGUE weer met een toernooi voor Counter-Strike. Het evenement, dat ELEAGUE Premier heet, bevat een prijzenpot van een miljoen dollar en is verspreid over de maanden september en oktober. Vanavond gaan in Atlanta, Georgia, vier teams aan de slag in groep A.

In die groep vinden we Gamers2, FaZe Clan, Natus Vincere en Renegades. Interessant is dat we zeer waarschijnlijk het gevecht tussen het oude en nieuwe team van Ladislav ‘GuardiaN’ Kovács gaan zien: FaZe tegen Natus Vincere. Voor het zover is spelen beide teams eerst tegen de andere teams in de groepsfase. FaZe bijt vanavond het spits af en speelt om 12 uur Nederlandse tijd tegen Renegades. Na die wedstrijd neemt Gamers2 het op tegen Natus Vincere en zullen de winnaars van de twee wedstrijden de avond afsluiten door de winnaars-match te spelen en meteen te bepalen wie als eerste team doorstroomt naar de play-offs. Morgen worden de resterende wedstrijden gespeeld, die allemaal in het best of 3-formaat worden gespeeld.

Het evenement is te zien op TBS in Amerika vanaf 10 uur Amerikaanse tijd, of gewoon op het Twitch-kanaal van het toernooi .

Tags: