ELEAGUE

ELEAGUE Groep A afgelopen; FaZe en G2 door

Gamers2 en FaZe Clan hebben zich geplaatst voor de play-offs in het miljoenentoernooi van ELEAGUE. FaZe Clan, Renegades, Natus Vincere en Gamers2 starten.

De eerste groep in het miljoenentoernooi van ELEAGUE is afgelopen.

Gamers2 en FaZe Clan hebben zich geplaatst voor de play-offs in het miljoenentoernooi van ELEAGUE. Vrijdag en zaterdag speelden vier teams de openingswedstrijden van het toernooi. FaZe Clan, Renegades, Natus Vincere en Gamers2 beten het spits af.

FaZe Clan begon de dag tegen Renegades, het Australische team. Het Europese team liet zien dat ze in vorm waren, want Renegades werd met 16 – 9 opzij gezet. De drie sterspelers NiKo, Olofmeister en GuardiaN waren alle drie goed aan het fraggen, wat leidde tot een overtuigende overwinning.

Gamers2 nam het in de openingsronde op tegen Natus Vincere en eigenlijk geheel tegen alle verwachtingen in wist Na’Vi te winnen. Eerder wist Gamers2 nog Dreamhack Open Malmö te winnen, nu moesten ze buigen voor de dominantie van de spelers uit Oost-Europa. Toch gingen de Fransen niet bij de pakken neerzitten. Ze hervonden zichzelf en wisten Renegades te ontmantelen, waarmee de Australiërs het eerste team was dat uit het toernooi vloog.

Daarna volgde de revanche tegen Natus Vincere, dat verloren had van FaZe Clan. Na’Vi liet zien dat ze geen zin hadden om al uit het toernooi te vallen en kwam goed uit de startblokken. Wat volgde waren twee spannende maps, die allebei uitmondde in een overwinning voor Gamers2, maar die net zo goed naar Na’Vi konden gaan.

Met de overwinning was Gamers2 het tweede team dat zich plaatste voor de play-offs. Na’Vi en Renegades moeten genoegen nemen met elk 8750 dollar.

Tags: