Alliance

DOTA2-team Alliance verwijdert 3 spelers

De tijd na The International wordt door teams aangegrepen om massaal veranderingen te maken. Alliance voelt zich nu ook genoodzaakt om dit te doen.

Alliance voelt zich genoodzaakt om het roer om te gooien na een dramatische kwalificatie poging voor The International 7.

De tijd na The International wordt door teams aangegrepen om massaal veranderingen te maken. Alliance voelt zich nu ook genoodzaakt om dit te doen. Na een dramatisch verlopen kwalificatiepoging voor The International heeft het team besloten om drie van de vijf spelers uit het team te zetten. Team captain Simon ‘Handsken’ Haag, mid-laner Linus ‘Limmp’ Blomdin en off-laner Jonas ‘jonassomfan’ hebben het team per direct verlaten.

De veranderingen komen nadat het team geen directe uitnodiging kreeg voor de Europese kwalificatieronde. Daarom besloot het team om zich door de open kwalificatie te knokken. Dat ging makkelijk, gezien het grote verschil in kwaliteit tussen de teams. Maar toen het team in de echte kwalificatierondes aankwam bleek dat er een reden was dat het team geen directe uitnodiging had gekregen. Ze wonnen slechts drie wedstrijden en verloren er zes, waardoor ze als achtste eindigden en niet door mochten naar TI7.

De overige twee spelers zijn nu op zoek naar vervangers. Alliance bestaat momenteel uit:

  • Adrian ‘Era’ Kryeziu
  • Axel ‘Pablo’ Källman
Tags: