Gorilla

Gorilla wint de FIFA Interactive World Cup finale

Na drie dagen bikkelen kan Spencer Gorilla Ealing eindelijk achterover leunen. Hij is officieel ’s werelds beste FIFA-speler.

Gorilla wint het FIWC-toernooi, mag 200.000 dollar op de bankrekening bijschrijven en gaat naar het The Best FIFA Football Awards-evenement.

Na drie dagen bikkelen kan Spencer Gorilla Ealing eindelijk achterover leunen. Hij is officieel ’s werelds beste FIFA-speler. De speler uit de Xbox-divisie moest het in de finale opnemen tegen Kai ‘deto’ Wollin.

Het begon niet goed voor Gorilla. De wedstrijd werd gespeeld over twee legs, waarvan één op de PlayStation 4 en één op de Xbox One. Gorilla begon op de PlayStation 4, dus niet de console die hij gewend is. Dat bleek ook, want hij kreeg nog in de eerste helft van de eerste leg drie goals om zijn oren, nadat hij de eerste goal had gescoord. Toch wist hij vlak voor het fluitsignaal van de rust nog een goal mee te pakken en in de tweede helft ook nog een goal te scoren, waardoor de twee spelers met 3 – 3 naar de Xbox One gingen.

Daar liet Gorilla zijn dominantie blijken. Hij wist de bal maar liefst vier keer langs Thibaut Courtois te tikken, waardoor hij met een eindstand van 7 – 3 de cheque voor 200.000 dollar en zijn entreekaartjes voor The Best FIFA Football Awards naar huis kon nemen.

Tags: