ACE bant spelers Wings Gaming

Esports-organisatie ACE bant oud-spelers van Dota-team Wings Gaming

ACE bant oud-spelers van Dota-team Wings Gaming. Vlak voor de Kiev Major besloten spelers van Wings de organisatie te verlaten en Team Random te starten.

Naar aanleiding van hun vroegtijdig vertrek mogen ze aan geen enkel Chinees Dota-toernooi meer deelnemen.

ACE bant spelers Wings Gaming

Vlak voor de Kiev Major besloten de spelers van Wings Gaming de organisatie te verlaten en verder te gaan als Team Random. Ondanks het feit dat het team na de Kiev Major weer uit elkaar is gegaan heeft de Chinese esports-organisatie ACE de vijf spelers een levenslange ban opgelegd. Ze mogen niet langer deelnemen aan Chinese Dota 2-toernooien, op Valve Majors en Internationals na. Ook is het verboden voor Chinese Dota-teams om een van de spelers te contracteren.

Volgens teamlid shadow hebben twee van de leden een tevergeefse poging gedaan om het bij te leggen met ACE, maar voorlopig lijkt het erop dat de ban blijft gelden. De oud-leden van Wings zullen moeten verhuizen naar het buitenland als zij hun carrière als professionele Dota 2-spelers voort willen zetten. Vorig jaar wonnen de spelers nog de eerste plek en de prestigieuze Aegis tijdens The International 2016.

Tags: