Nieuwe Hearthstone update

Nieuwe Hearthstone update voegt veelgevraagde Deck Importing-functie toe

Hearthstone-fans kunnen uitkijken naar de release van de Nieuwe Hearthstone update. Wanneer de update live gaat, is nog niet bekend.

Ook kunnen spelers quests voltooien in een Friendly Challenge.

Hearthstone-fans kunnen uitkijken naar de release van de Nieuwe Hearthstone update. Allereerst heeft Blizzard bekendgemaakt dat ze in een aankomende patch ervoor zorgen dat spelers quests kunnen voltooien in een Friendly Challenge. Je kunt dus gold verdienen door tegen Hearthstone-spelers uit je vriendenlijst te spelen, tenzij de quests je specifiek opdraagt om bijvoorbeeld tegen de Innkeeper te spelen.

Ook is het na de patch mogelijk om decks te kopiëren en te importeren. De toevoeging van een nieuwe Copy-knop kopieert je huidige deck naar je clipboard, zodat je hem meteen op een webpagina of een Word-bestand kunt plakken. Ook kopieer je een speciale code die je in de chat kunt linken of kunt gebruiken om een deck te importeren.

Bij het maken van een nieuwe deck vraagt de game namelijk of je een nieuwe deck wilt maken of de deck van je clipboard wilt kopiëren. Zo kun je dus heel gemakkelijk decks uitwisselen met vrienden en spelers van over de hele wereld. Wanneer de update live gaat, is nog niet bekend.

Tags: