Teams | S A D B O Y S

Alle leden namen hun intrek in het huis en dit leverde de tweede plaats op bij de Electronic Sports World Cup 2013. Helaas verliep het resterende seizoen slecht maar kwam het team weer tot leven onder de naam S A D B O Y S. Dit team liet zichzelf meteen van zijn beste kant zien en won direct de Monster Energy Invitational.

Na dit toernooi was Fear lange tijd uitgeschakeld door een armblessure, maar het betekende niet het einde van zijn carrière in de gamewereld. Hij ging verder als coach van het team Evil Geniuses en spaarde zo ook zijn geblesseerde arm. In 2014 keerde hij weer terug als speler op het hoogste niveau, tijdens het World E-sport Championships 2014 in China.

Het team was zo succesvol dat het meteen het toernooi op zijn naam wist te schrijven. Datzelfde jaar volgende er nog meer toernooizeges en Fear leek op het hoogtepunt van zijn carrière op The Summit 2 af te stormen.

Ondanks de hooggespannen verwachtingen werd het team slechts vierde in deze strijd, maar dit nam niet weg dat 2014 zeker een succesvol jaar genoemd mag worden voor het team. Door een aantal conflicten binnen het team verlieten twee leden de groep in het begin van 2015.

Daarom koos Fear ervoor twee nieuwe spelers aan te trekken, ook met het oog op het Dota 2 Asia Championship. Deze twee nieuwe spelers waren SumaiL en Aui_2000. Na de groepsfase stond het team Evil Geniuses in de top 4 van deelnemers, maar verloor daarna van team VG. De volgende ronde werd echter gewonnen en toen ze team VG wederom troffen in de finale van het toernooi, wonnen ze wel.

Dit betekende een grote overwinning met een enorme geldprijs: ze namen ruim 1 miljoen dollar mee naar huis. Datzelfde jaar werd een aantal goede resultaten geboekt en werd het team weer uitgenodigd om deel te nemen aan The International 2015.

Het team werd eerste in de groep en in de uiteindelijke finale versloegen ze met 3-1 de tegenstander CDEC. Deze winst betekende een geldprijs van maar liefst ruim 6,5 miljoen dollar. Universe had inmiddels het team weer verlaten maar keerde in 2016 terug om er voor te zorgen dat Evil Geniuses zich weer wist te plaatsen voor The International, ditmaal versie 2016. Het team behaalde er de derde plek.

Omdat Fear al langere tijd kampte met wat gezondheidsproblemen vervangt hij vanaf 2016 het spelersschap door het coachen van het team. Hij wordt nog altijd gezien als een van de beste spelers uit Noord-Amerika die het continent meer dan tien jaar verdedigde.