Esports Meesters | Tweakers Gaming Live

Waar ben jij 9 tot en met 11 november?

Op de Tweakers Gaming Live natuurlijk! Tenminste, als je fan bent van esports, lan-parties, de vetste hardware en ontdekt wil worden!

Op het evenement van Tweakers Gaming Live natuurlijk! Die organiseren dan een expo en een van de grootste lan-party’s van het land in de Brabanthallen in Den Bosch. Waarom? Om talent te scouten en die klaar te stomen voor de wereldtop! Nederland wordt eindelijk wakker: ‘We willen local heroes creëren!’ En dat is nodig ook, want er zijn 1,5 miljoen mensen die regelmatig naar esports streams kijken. Dat is niet minder dan 10% van de bevolking! En die 10% verdient een waardig evenement, laat dat maar aan Tweakers over!

Dus wat is het evenement precies?

Het is een esports evenement waar mensen de Nederlandse toppers tegen elkaar kunnen zien battelen. Toppers die inspireren. Daarnaast kunnen mensen zelf ook spelen op de lan-party en zich verlekkeren aan alle mooie hardware die je kunt vinden op de expo. Grafische kaarten, hele pc’s, de meest gevoelige muizen en de headsets met het beste geluid.

Het evenement is er voor iedereen, jong en oud. Voor spellen van Fortnite tot Counterstrike, League of Legends en Street Fighter. Er zitten natuurlijk wel minimum leeftijden op bijvoorbeeld Counterstrike, dus houd daar rekening mee.

De Tweakers express

De oplettende lezer had het misschien al gezien: dit lijkt wel errug op de Tweakers express! En dat is niet zomaar. Eigenlijk is het ‘t zelfde event, alleen dan opgeschaald. In een trein passen nu eenmaal niet meer dan 750 mensen. En die grens was lang en breed bereikt: esports groeit uit z’n voegen! Maar het is niet minder bijzonder, want op dit evenement kun je zelfs overnachten! Ze verwachten 3000 tot 5000 bezoekers en 500 deelnemers voor de lan-party.

Er zelf bij zijn? Dat kan nog! Maar wacht niet te lang, de early bird tickets zijn al verkocht! Voor meer informatie, kijk op de website van Tweakers!