Doomfist hero

Vroeger kon de Doomfist hero met andere heroes gooien in Overwatch

In eerdere versies verschilde de Doomfist hero namelijk behoorlijk van hoe hij nu speelt. De Doomfist hero is nu een aggresieve en mobiele DPS-hero.

Op San Diego Comic Con vertelt Blizzard ons hoe Doomfist ook had kunnen spelen.

Op San Diego Comic Con heeft Blizzard een aantal verrassende onthullingen gedaan over de nieuwste Overwatch-hero, Doomfist. In eerdere versies verschilde de Doomfist hero namelijk behoorlijk van hoe hij nu speelt. Ter informatie:  de Doomfist hero is nu een aggresieve en mobiele DPS-hero die met zijn vuist tegenstanders weg kan slaan en zichzelf kan lanceren. Als het aan Blizzard lag, had hij echter nog veel meer kunnen doen.

Principal designer Geoff Goodman liet tijdens een Overwatch-panel weten dat Doomfist eerder in staat was om tegenstanders op te pakken om ze als schild te gebruiken. Tevens kon hij ze daarna weggooien, mogelijk zelfs van de map af. In weer een andere versie van zijn ontwerp kon hij brokstukken uit de grond trekken om als projectiel te gebruiken. Raakte hij hiermee een vliegende hero als Mercy of Pharah, dan werden deze direct uit de lucht geslagen.

Uiteindelijk is er voor Doomfist veel veranderd. De hero, die initieel een tank moest worden, is uiteindelijk een mobiel DPS-personage geworden die goed past in de huidige dive comp-meta. Of we Doomfist zijn vergeten skills later terug zullen zien bij een nieuwe hero, zal in de toekomst blijken.

Tags: