Movistar Riders

Movistar Riders pikt oud-leden CS:GO-team KPI op

Movistar Riders heeft de voormalige leden van het CS:GO-team KPI opgepikt. De spelers verlieten KPI enkele dagen geleden en zijn nu deel van Movistar Riders

Het Spaanse team vindt een grotere sponsor.

Movistar Riders heeft de voormalige leden van het CS:GO-team KPI opgepikt. De spelers verlieten KPI enkele dagen geleden, dus de verwachting was dat ze al een nieuwe esports-organisatie in gedachten hadden om zich onder te scharen. Movistar Riders lijkt een uitstekende kandidaat, want voor beide partijen is dit een significante verbetering ten opzichte van hun vorige partners.

Het voormalige Movistar Riders-team wist slechts de zesde plek te bereiken in de ESL Masters Spring, maar het voormalige KPI-team werd door velen geroemd als het sterkste Spaanse CS:GO-team. Voor de spelers betekent het dat ze een grotere organisatie achter zich hebben staan, met alle voordelen van dien. De spelers kunnen nog wel rekenen op hun oude coach Chevi “Spanisfury” Gonzalez, die ook is gecontracteerd door Movistar Riders. Het team ziet er nu als volgt uit:

-Javier “dragunov” Sánchez

-Francesc “donQ” Savall Garcia

-Juan “meisoN” Carlos Chacón

-Alejandro “ALEX” Masanet

-Alejandro “mopoz” Fernández-Quejo Cano

-Chevi “Spanisfury” Gonzalez (coach)

Tags: