Veranderingen in NA LCS

League of Legends voert grote veranderingen door in NA LCS

Veranderingen in NA LCS, Allereerst zal het niet meer mogelijk zijn om te degraderen als team. Deelnemende teams zijn permanente partners van de League

De Noord-Amerikaanse League Championship Series gaat stevig op de schop.

De Noord-Amerikaanse League Championship Series gaat volgend jaar enkele grote veranderingen doormaken. Veranderingen in NA LCS, Allereerst zal het niet meer mogelijk zijn om te degraderen als team. Deelnemende teams zijn permanente partners van de League en moeten zich via een aanmeldingsproces plaatsen voor deelname. Ten tweede zullen zowel Riot als de deelnemende teams en organisaties een deel van de opbrengsten uit de Championship Series delen met de andere deelnemende partijen, om zo alle deelnemers te voorzien van een vaste inkomstenbron. Sponsorgeld dat Riot via sponsordeals ontvangt is ook inbegrepen bij deze regeling.

Als laatste wil Riot de professionele League-spelers meer invloed geven in de regelingen omtrent de LCS. Zij krijgen de benodigdheden om een spelersvereniging op te richten, die vervolgens in overleg met Riot beslissingen kan maken over de toekomst van de LCS. Voor meer informatie over de aankomende veranderingen kun je de blogpost van Riot bekijken.

Tags: