Malthael naar Heroes of the Storm

Malthael komt naar Heroes of the Storm

Malthael naar Heroes of the Storm, de eindbaas van de Diablo III-uitbreiding Reaper of Souls, wordt het nieuwste speelbare personage in Blizzard’s MOBA Heroes of the Storm.

De gevallen engel zal binnenkort de Nexus betreden.

Malthael naar Heroes of the Storm, de eindbaas van de Diablo III-uitbreiding Reaper of Souls, wordt het nieuwste speelbare personage in Blizzard’s MOBA Heroes of the Storm. Malthael valt onder de Assasin-klasse en kan met zijn skills en passive een hoop schade bij tegenstanders veroorzaken.

Met Soul Rip doet hij schade aan een vijand en geneest hij zichzelf en met Wraith Strike kan hij naar een tegenstander teleporteren. Death Shroud is een mistgolf die vijanden onder het effect van Reaper’s Mark brengt. Reaper’s Mark kan zowel door standaardaanvallen als bepaalde skills worden geactiveerd en is Malthael zijn passieve skill. Deze geeft getroffen tegenstanders een debuff waardoor ze gedurende vier seconden health blijven verliezen en niet onzichtbaar kunnen worden.

Met zijn eerste Heroic Ability, Tormented Souls, krijgt Malthael meer armor en worden omringende vijanden getroffen door Reaper’s Mark. Met Last Rites, zijn tweede Heroic, kan Malthael een doodsvonnis over een tegenstander uitspreken, die enkele seconden daarna schade ontvangt die gelijk is aan 50% van zijn ontbrekende levens. Wanneer Malthael beschikbaar wordt in Heroes of the Storm is nog niet duidelijk.