League of Legends practice tool multiplayer

League of Legends practice tool alleen voor één speler

De tool is echter alleen maar beschikbaar voor een enkele speler, er komt nog geen League of Legends practice tool multiplayer, dus je kunt niet aankloten met een groepje vrienden

Riot had andere prioriteiten dan een multiplayer-sandbox.

De League of Legends practice tool is voor alle spelers een handige manier om vaardigheden te oefenen of om bepaalde item builds even snel uit te proberen. De tool is echter alleen maar beschikbaar voor een enkele speler, er komt nog geen League of Legends practice tool multiplayer, dus je kunt niet aankloten met een groepje vrienden om teamstrategieën uit te proberen.

In een recente post op de Nexus heeft ontwikkelaar Riot uit de doeken gedaan waarom de practice tool geen multiplayer-functies heeft. Het toevoegen van dergelijke functies is namelijk een veel grotere onderneming dan het updaten van de huidige practice tool en omdat Riot op het moment andere prioriteiten heeft, werkt de studio op het moment niet aan multiplayer-functies.

Ondanks het feit dat de ontwikkelaar dus druk bezig is met andere zaken, zijn ze wel van plan om de huidige practice tool up-to-date te houden met kleine updates en aanpassingen. Het volledige verhaal kun je hier teruglezen.