Esports Meesters | FIFA19 | NL Elftal

Opstelling Nederlands Elftal volgens FIFA ’19

Dit is het beste FIFA 19 team dat Nederland te bieden heeft! Vind jij dit een goede afspiegeling van de werkelijkheid?!

Nederland krabbelt op uit een voetbaldal, maar dat we er ‘nog niet zijn’ blijkt wel uit de scores van de beste Nederlandse voetballers. Robben en Van Dijk zitten op een algemene rating van 85, maar Robben doet al niet meer mee met het Nederlands Elftal. Ter vergelijking, Messi en Ronaldo zitten beiden op 94, maar ook spelers als Hazard en Griezmann zitten op respectievelijk 91 en 89. Bij het beste elftal van de Belgen heeft de ‘slechtste’ speler een rating van 84! We blijven strijdvaardig en trouw aan ons land, dus met welke elf trekken we ten strijde om in FIFA ’20 een hogere rating te verdienen?

De elf beste virtuele voetballers van Nederland!

Achterin laat Cillessen Zoet met slechts ‘1’ punt achter zich. Qua verdediging is Nederland beduidend zwakker op de flanken, we hebben op de bank voor het centrum nog de Ligt (80) en Blind (79) zitten die beiden een hogere algemene score hebben dan TeTe en Willems.

Middenveld

Liverpool is hofleverancier van goede spelers. Niet gek gezien de prestaties van de Engelsen op het veld. Vormer heeft zijn rating te danken aan de speler of the year award in de Belgische competitie en Strootman speelt altijd goed bij zijn club. Jammer dat hij deze lijn niet kan doortrekken in het Nederlands Elftal.  We verwachten dat Frenkie de Jong volgend jaar Vormer of Strootman uit de basis speelt.

Aanval

Voorin hebben we dus Robben die eigenlijk niet meer meespeelt, maar vooruit. Depay gaat er hopelijk volgend jaar nog even op vooruit. Promes lijkt met zijn transfer naar Sevilla niet meer de absolute top te kunnen halen. Het is toch wat karig na decennia waar Nederland topspitsen afleverde. We hebben helaas een nieuwe topspits nog niet gespot bij de talenten.

FIFA ’20?

Ajax en PSV doen weer mee in de Champions League, we hebben Koeman als nieuwe bondscoach en we hebben twee basisspelers bij de nieuwe beste club van Engeland. Wij vertrouwen dat Nederland in 2020 of in 2021 weer meedoet met de beste landen ter wereld!

(foto’s van Futhead.com)

Tags: