Olofmeister

Olofmeister zeer waarschijnlijk weg bij Fnatic

Fnatic is de afgelopen weken een aantal keer op de subreddit van Counter-Strike: Global Offensive gekomen met enkele vreemde verzoeken omtrent olofmeister.

Fnatic lijkt met enkele verzoeken aan de Counter-Strike-community te hinten naar een vertrek van Olofmeister.

Fnatic lijkt aan te sturen op een vertrek van sterspeler Olof ‘olofmeister’ Kajbjer. De Zweedse organisatie is de afgelopen paar weken al een aantal keer op de subreddit van Counter-Strike: Global Offensive gekomen met enkele vreemde verzoeken omtrent olofmeister. Zo gaf de organisatie onlangs aan een muismat met olofmeister design te maken, waarbij ze het woord ‘eulogie’ gebruikten. Ook vroegen ze onlangs aan de community om hen ‘tributen aan Olof’ te sturen.

Als het vertrek van Olof inderdaad klopt, dan is de meest voor de hand liggende optie, een transfer naar FaZe Clan. Olof is al meerdere keren in verband gebracht met het Europese superteam en het lijkt erop dat de zet binnenkort werkelijkheid wordt. Olof vervangt dan waarschijnlijk Fabien ‘kioShiMa’ Fiey, die al een tijdlang onder vuur ligt en een dramatische PGL Major kende.

FaZe heeft onlangs al één van ’s werelds beste AWPers aan het team toegevoegd. Ze vervingen Aleksi ‘allu’ Jalli met Ladislav ‘GuardiaN’ Kovács. Het huidige team bestaat vooralsnog uit:

  • Finn ‘karrigan’ Andersen
  • Håvard ‘rain’ Nygaard
  • Nikola ‘NiKo’ Kovač
  • Fabien ‘kioShiMa’ Fiey
  • Ladislav ‘GuardiaN’ Kovács
Tags: