League of Legends

Ornn wordt de nieuwste Champion in League of Legends

Ornn is een tanky melee-personage dat dankzij zijn unieke skillset ongekend lang in lane kan blijven en zijn team van speciale items kan voorzien.

Items fixen zonder terug te gaan naar base? Ornn fixt het voor je.

Binnenkort zal League of Legends alweer haar 138e champion ontvangen in de vorm van Ornn. Ornn is een tanky melee-personage dat dankzij zijn unieke skillset ongekend lang in lane kan blijven en zijn team van speciale items kan voorzien. Check de trailer hieronder voor een eerste indruk van de champion.

Ornn is een smid die dankzij zijn passive items kan maken voor geld. Dit betekent dat hij niet terug hoeft te teleporten om items vanuit base te kopen, maar dit gewoon in de lane kan doen. Hierdoor kan Ornn veel langer dan andere champions in lane blijven. Ook is Ornn in staat om een nieuwe status-effect te activeren met zijn W en zijn ultimate. Tegenstanders die getroffen worden zijn voor een korte periode Brittle, waardoor ze meer schade krijgen en langer gestund worden door CC-abilities. Wanneer Ornn te spelen zal zijn is nog niet bekend. Voor meer informatie over de nieuwe champion kun je terecht op de site van Riot.