Resolut1on

OG voegt Resolut1on toe

Resolut1on komt in het team zo’n twee weken nadat OG, Anathan ‘Ana’ Pham uit het team zette vanwege teleurstellende resultaten.

Na een teleurstellende TI7 kondigt OG de nieuwe mid-laner aan: Roman ‘Resolut1on’ Fomynok.

OG heeft aangekondigd dat ze een nieuwe mid-laner hebben vastgelegd: Roman, Resolut1on, Fomynok. Resolut1on komt in het team zo’n twee weken nadat OG, Anathan ‘Ana’ Pham uit het team zette vanwege teleurstellende resultaten.

Het zijn bizarre tijden voor Resolut1ion. De Oekraïense mid-laner kende een geweldig 2016, nadat hij uit het niets tot de finale van The International 6 kwam met zijn team Digital Chaos. Helaas lukte het hem niet om met zijn team te kwalificeren voor The International 7. In plaats daarvan zou hij een analyst worden op de Russische The International stream. Zover kwam het allemaal niet. De mid-laner van Team Empire, Vladimir ‘Chappie’ Kuzmenko kreeg zijn paspoort niet op tijd terug van de ambassade, waardoor hij het toernooi moest missen. Resolut1on werd aangetrokken als vervanger. Samen met Empire lukte het hem om gedeeld 7/8 e te eindigen, samen met OG. Nu heeft dat team hem dus aangetrokken als permanente speler.

OG bestaat uit:

  • Johan ‘N0tail’ Sundstein
  • Roman ‘Resolut1on’ Fomynok
  • Gustav ‘s4’ Magnusson
  • Jesse ‘JerAx’ Vainikka
  • Tal ‘Fly’ Aizik
Tags: