Evil Geniuses

Fear terug naar Evil Geniuses

Een van de meest erkende spelers ooit. Die pensionering van Fear duurde echter niet lang, want ongeveer een jaar later keert Fear terug naar Evil Geniuses.

Clinton ‘Fear’ Loomis is weer klaar met zijn pensioen en keert terug naar Evil Geniuses als captain.

Nadat Clinton ‘Fear’ Loomis direct na The International 6 aankondigde te stoppen, was er een soort melancholie te voelen. De DOTA-scene wist dat zojuist één van de meest erkende spelers ooit zijn muis had opgehangen. Die pensionering van Fear duurde echter niet heel lang, want ongeveer een jaar later keert Fear terug naar Evil Geniuses. Ditmaal niet als Carry, zoals hij dat was tijdens TI 5 en TI 6, maar als support. Daarmee wordt hij ook de captain van het team.

Fear heeft Evil Geniuses nooit verlaten; hij hielp het team als coach en overzag het team tijdens hun poging om TI7 te winnen. Maar na het dramatisch verlopen toernooi vindt Fear dat hij de touwtjes weer in eigen handen moet nemen. Door zijn komst ziet EG.DOTA2 er als volgt uit:

  • Artour ‘Arteezy’ Babaev
  • Sumail ‘SumaiL’ Syed Hassan
  • Saahil ‘Universe’ Arora
  • Andreas ‘Cr1t-‘ Nielsen
  • Clinton ‘Fear’ Loomis

Tot nog toe is er slechts één evenement waarvan we weten dat we dit rooster gaan zien: de PGL Bucharest Open, in oktober van dit jaar. Andere toernooien waarbij EG te vinden is, zijn vooralsnog niet bekent.

Tags: