ESL One Hamburg

ESL onthult informatie over ESL One Hamburg

ESL One Hamburg wordt de eerste DOTA Major in het nieuwe systeem en dat betekent dat er nogal wat dingen zijn veranderd, zegt ESL.

ESL heeft meer informatie vrijgegeven omtrent de aankomende ESL One Hamburg.

ESL One Hamburg wordt de eerste DOTA Major in het nieuwe systeem en dat betekent dat er nogal wat dingen zijn veranderd. ESL heeft meer informatie vrijgegeven over hoe het toernooi precies in elkaar gaat zitten.

Er zijn twee kwalificatierondes, een open kwalificatieronde en een gesloten kwalificatieronde. In totaal biedt het open toernooi plek aan 512 teams per regio. Alle wedstrijden die gespeeld worden zijn best of 1, op de laatste ronde na, waar het best of 3 is. Van alle teams gaan er slechts vier door naar de gesloten kwalificaties. In die gesloten kwalificatieronde zijn er acht andere teams die zijn uitgenodigd door ESL. Hier worden best of 3-wedstrijden gespeeld, behalve de finale, die best of 5 is. Alleen de winnaars van deze gesloten kwalificatie stromen door naar de Major in Hamburg, waar nog twee uitgenodigde teams aan worden toegevoegd. Dat betekent dat er slechts acht teams deelnemen aan de major.

De kwalificatierondes zijn van 16 september tot 24 september. 16 en 17 september zijn de open kwalificatierondes, en van 21 tot 24 september zijn de gesloten kwalificatierondes. Europese teams kunnen zich registreren op de desbetreffende ESL pagina . ESL One Hamburg vindt plaats van 28 tot 29 oktober.

Tags: