nieuwe League of Legends champion

Riot teaset nieuwe League of Legends champion

Kayn is nog maar net een week uit, of ontwikkelaar Riot laat ons al warm lopen voor een nieuwe League of Legends champion.

Kayn is nog maar net uit of de volgende champion is alweer in aantocht.

Kayn is nog maar net een week uit, of ontwikkelaar Riot laat ons al warm lopen voor een nieuwe League of Legends champion. In de champion roadmap voor juli is een hoop nieuwe informatie te vinden over aankomende veranderingen voor League of Legends. Net zoals het team voor Kayn inspiratie opdeed uit de Assasins class update, zullen ze voor de nieuwste champion goed kijken naar de Tank update. We kunnen volgens Riot een nieuwe Vanguard-champion verwachten die prima alleen zijn mannetje kan staan, maar ook in staat is om het verloop van teamfights te dicteren.

Naast het toevoegen van een nieuwe League of Legends champion zijn er natuurlijk ook oude bekenden die wat aandacht verdienen. De visuele rework van Evelynn vordert gestaag en moet ergens na de release van de nieuwe champion live komen. Ook zal naast Evelynn Swain een visuele upgrade ontvangen in de toekomst, die gepaard gaat met een update voor zijn abilities.

Naast Swain en Evelynn ontvangen Azir en Xin Zhao ook updates in de toekomst. Azir is op het moment erg sterk, dus Riot heeft een aantal ideeën om hem meer in balans met de rest van de champions te brengen. Bij Xin Zhao gaat het voornamelijk om een mogelijke rework van zijn W, die volgens Riot nu los staat van zijn andere abilities.