Ahune’s Superior Brawl

Hearthstone Tavern Brawl: Ahune’s Superior Brawl

Het komt dan ook niet geheel als een verrassing dat je enige doel in Ahune’s Superior Brawl het slopen van zo veel mogelijk Ragnaros-dummies is.

Ragnaros? Ben jij dat?

Als onderdeel van de Festival of Frost doet Frostlord Ahune goed zijn best om zijn rivaal Ragnaros stevig voor schut te zetten. Het komt dan ook niet geheel als een verrassing dat je enige doel in Ahune’s Superior Brawl het slopen van zo veel mogelijk Ragnaros-dummies is.

Spelers worden willekeurig gekozen om Jaina of Uther te spelen. Beiden zijn voorzien van een vooraf geselecteerd deck, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het selecteren van de beste kaarten. Beide spelers zijn immuun voor schade, maar kunnen ook niet geheald worden of armor behouden voor meer dan één beurt. De enige manier om je tegenstander schade toe te brengen is om de Ragnaros?-kaart kapot te maken. Deze spawnt aan beide zijden van het bord en respawnt zodra hij kapot wordt gemaakt. Per keer dat je een Ragnaros? om zeep helpt verliest je tegenstander vier levenspunten, dus het belangrijkste is om je daarop te focussen.

Tags: