League of Legends Champion Kayn

Nieuwe League of Legends Champion Kayn onthuld

De nieuwste League of Legends Champion Kayn is bekend. Kayn the Shadow Reaper zal een welkome aanvulling zijn voor elk team.

De Shadow Reaper zal LoL-spelers nachtmerries bezorgen.

De nieuwste League of Legends Champion Kayn is bekend. Kayn the Shadow Reaper zal een welkome aanvulling zijn voor elk team, gezien zijn vermogen op tijdens de game van klasse te veranderen. Kayn bezit de bezeten zeis Rhaast, waarmee hij niet alleen behoorlijk wat schade kan doen, maar ook kan veranderen in een demon.

Kayn | The Shadow Reaper

See the FULL reveal here —> https://t.co/TYaAH8B2W0

??? pic.twitter.com/iq6O3DDJl3

— League of Legends (@LeagueOfLegends) 27 juni 2017

Met zijn passive, The Darkin Scythe, kan Kayn tijdens de game veranderen naar zijn Shadow Assasin- of Darkin-vorm. In die eerste zal hij aan het begin van een gevecht extra magic damage doen aan vijandige champions, in die tweede geneest hij zichzelf door spell damage te doen. De Shadow Assasin-vorm laadt op door ranged champions te verslaan, de Darkin-vorm kun je gebruiken na het verslaan van melee-tegenstanders. Tevens veranderen beide vormen iets aan één of meerdere skills van Rayn.

Met zijn Q, Reaping Slash, springt Kayn naar voren om vervolgens tegenstanders een zwiep te geven met zijn zeis. Zowel de sprong zelf als de daaropvolgende aanval doen schade. Deze skill doet extra schade tegen minions. Zijn W, Blade’s Reach, doet Kayn schade in een lijn recht voor zich en vertraagt hij alle tegenstanders die hij raakt. Met Shadow Step, zijn E, krijgt Kayn tijdelijk meer movement speed en kan de champion zelfs door muren heen lopen. Wanneer Kayn door een muur heen gaat krijgt hij ook nog eens levenspunten terug.

Met zijn ultimate, Umbral Trespass, infesteert Kayn een vijand die hij eerder heeft aangevallen. Hij kan in deze vorm niet worden aangevallen, maar als hij de ability nog een keer activeert barst Kayn uit het lichaam van de geïnfesteerde tegenstander, waarmij hij de desbetreffende vijand een hoop schade doet.

Kayn ziet er dus uit als een veelzijdige champion die zich door zijn skillset aan kan passen aan de situatie en de benodigdheden van het team. Voor meer informatie over League of Legends Champion Kayn kun je zijn reveal-pagina checken.