Heroes of the Storm zomerevenement

Heroes of the Storm zomerevenement is nu live

Sun’s out, Guns out is de naam van het nieuwe Heroes of the Storm zomerevenement. Tijdens het evenement kunnen spelers enkele unieke skins en andere items verdienen.

Sun’s out, Guns out.

Sun’s out, Guns out is de naam van het nieuwe Heroes of the Storm zomerevenement. Tijdens het evenement kunnen spelers enkele unieke skins en andere items verdienen die alleen tijdens het evenement te verkrijgen zijn. Alle items zijn voorzien van een zomerse sfeer. Zo zien we Tracer en Tychus in zwemkleding en gewapend met waterpistolen in hun nieuwe skins en kan Stitches het slagveld onveilig maken in een bikini en een zwemband.

Ook is er een unieke Brawl te spelen tot 6 juli. In Pull Party moeten twee teams van vijf als Stitch proberen elkaar in het zwembad in het midden van de map te trekken. Het eerste team dat twintig kills haalt wint de match. Na drie gewonnen matches word je beloond met een speciale Sun’s out, Guns out loot box. Deze loot boxes zijn te verkrijgen tijdens alle brawls tot en met 28 juli. Voor meer informatie over het evenement kun je de site van Blizzard checken.