Overwatch League

Blizzard breekt radiostilte omtrent Overwatch League

Na een lange periode van speculatie heeft Blizzard eindelijk meer bekendgemaakt over de aankomende Overwatch League. De League werd vorig jaar tijdens Blizzcon al aangekondigd.

Nate Nanzer, de commissaris van de Overwatch League, geeft een tipje van de sluier.

Na een lange periode van speculatie heeft Blizzard eindelijk meer bekendgemaakt over de aankomende Overwatch League. De League werd vorig jaar tijdens Blizzcon al aangekondigd, maar sinds die aankondiging bleef het opmerkelijk stil rondom de grootschalige competitie. Nu heeft Nate Nanzer, commissaris van de Overwatch League, echter in een blogpost meer informatie vrijgegeven over de aankomende League.

Uit de blogpost blijkt dat de studio op het moment bezig is met het scouten van geschikte spelers voor de League. Een select aantal spelers, die werden geselecteerd op hun prestaties in competitieve seizoenen 4 en 5 of hun prestaties op professionele toernooien, werden gevraagd of ze interesse hadden om te spelen in de League. Blizzard hoopt een spelerslijst op te stellen waarmee ze esports-organisaties die een plek kopen in de League kunnen voorzien van een lijst met geschikte deelnemers.

Het mag dan geen grootse aankondiging zijn, Blizzard laat in ieder geval zien dat ze nog steeds bezig zijn met de ontwikkeling van de Overwatch League en dat het toernooi steeds dichterbij begint te komen.

Tags: