Mousesports

Mixwell niet naar Mousesports STYKO volgende speler

Mousesports staakt de pogingen om Oscar ‘mixwell’ Cañellas naar het team te halen. In plaats daarvan gaat STYKO een contract met de organisatie tekenen.

Het lijkt erop dat mousesports er niet in is geslaagd om mixwell los te weken van OpTic. Het team gaat nu voor STYKO.

Mousesports staakt de pogingen om Oscar ‘mixwell’ Cañellas naar het team te halen. Dat melden meerdere bronnen aan journalisten. In plaats daarvan lijkt het erop dat Martin ‘STYKO’ Styk een contract met de Duitse organisatie gaat tekenen.

Waarom de pogingen van Mousesports om de Spanjaard te contracteren mislukten is onbekend. Verschillende geruchten doen de ronde. Sommige daarvan zeggen dat Mousesports op het laatste moment niet de uitkoopclausule wilde betalen, terwijl andere geruchten juist melden dat het mixwell was die afzag van de transfer. Het zou niet de eerste keer zijn dat mixwell een transfer op het laatste moment laat afketsen. Eerder dit jaar zou hij samen met teamgenoot Will ‘RUSH’ Wierzba vertrekken naar het Amerikaanse Team Liquid, maar ook deze zet ging op het laatste moment niet door.

Mousesports lijkt zich nu dus te richten op STYKO, die naar verluidt binnen een paar dagen gepresenteerd gaat worden. Hij zal Denis ‘denis’ Howell vervangen in het team. STYKO komt zo weer samen te spelen met één van zijn voormalige teammaten, Tomáš ‘oskar’ Šťastný, die hij kent uit zijn periode bij onder andere HellRaisers.

De volledige line-up van het team wordt dan:

  • Chris ‘chrisJ’ de Jong
  • Robin ‘ropz’ Kool
  • Tomáš ‘oskar’ Šťastný
  • Miikka ‘suNNy’ Kemppi (nieuw)
  • Martin ‘STYKO’ Styk (nieuw)
Tags: