pokemon low health

De mooiste low hp playz in LoL!

Goede spelers stressen niet van low hp, maar snappen dat health een resource is die je kunt gebruiken om je doel te bereiken!

Wanneer je met je rug tegen de muur staat, als een kat in het nauw, met nog maar een fractie van je health. Dat is het moment dat de mooiste dingen kunnen gebeuren. Plays die mensen zich tot in de lengte der dagen zullen herinneren. Of het nu een escape is van een gank, het succesvol verdedigen van de Nexus of het overleven van een teamfight. Je speelt op je best met lage hp.

The Score esports heeft een selectie gemaakt van de mooiste low health momenten in de geschiedenis van competitief League of Legends, en die willen we je hier niet onthouden. Vergeet niet dat health een resource is, maak er gebruik van om je doelen te bereiken in plaats van dat je het als doel op zich ziet! Champions als Fiora en Olaf worden zelfs beter wanneer ze minder hp hebben, waardoor de echt goede spelers altijd op het randje spelen en de volledige potentie uit deze champions kunnen halen. Daarnaast heb je champions als Zed die zulke burst hebben dat je een tegenstander kunt verleiden om je aan te vallen als je low health hebt, zonder succes.

Een escape is soms net zo mooi als een kill

Net zoals een bal op de kruising soms mooier is dan een doelpunt is een escape met geen hp soms net zo mooi als een kill, of mooier! De kunst van het kiten is iets dat van een goede Nidalee speler een geweldige Nidalee speler maakt. Vergeet trouwens ook niet dat de gebouwen ook hun health bar hebben. Vooral de nexus wil nog weleens ‘ontsnappen’ aan een laatste hit. Wat een game helemaal kan omdraaien! Tijd om je hartslag wat op te pompen en je op je punt van je stoel te laten zitten met deze video van de meest bizarre low health plays: