The Virtual Rich & Famous

Er zijn in-game items die je een status verlenen waar sommige spelers alleen maar van kunnen dromen. Items die je een beroemdheid maken op jouw server, waarvoor je nog dagelijks complimenten krijgt. Waarschuwing! Deze content is niet bedoeld voor beginners en kan jaloersmakend werken!

World of Warcraft: Corrupted Ashbringer

In de laatste Patch van Vanilla WoW was (volgens velen de moeilijkste raid ooit) Naxxrammas een 40 man raid, met daarin diep verscholen de vier horseman. Als je deze versloeg (wat echt bijna niemand was weggelegd) was er een hele kleine kans dat Ashbringer zou droppen. Je snapt hoe gelukkig je jezelf mag prijzen met dit wapen! Mocht je een originele (dus geen transmog) Ashbringer tegenkomen: /bow en saluteer naar een echte WoW veteraan!

League of Legends: Urf Warwick

Urf bestaat helaas nog alleen in onze herinnering nadat Warwick hem van het leven beroofde op 1 april 2010. Op deze dag kon je de Urf Warwick skin kopen, waarbij WarWick de huid van Urf zou dragen als trofee. De opbrengsten van de dood van Urf gingen ironisch genoeg naar het redden van Manatees. Vermoedelijk meer van vissers en klimaatverandering dan van weerwolven! De geest van Urf dwaalt nog steeds over de Summoners Rift, zodat we allemaal herinnerd worden aan deze niet zo grappige 1 april!

Player Unknown Battleground: kleding shoppen

Soms kun je zeldzame items simpelweg kopen. Bij PUGB zijn de items die je vindt te verhandelen op STEAM Marketplace. Dan blijkt al snel dat er mensen zijn met veel te veel geld waardoor sommige kleding items in-game duurder worden dan jouw outfit in het echte leven? Zou je bijvoorbeeld €517 uitgeven voor een pak? Helemaal geen gek bedrag op zich, maar wel wanneer alleen je avatar dat pak kan aantrekken! Toch is dit het bedrag dat je mag neerleggen voor de Ivory School Uniform Set in PUGB.