LCK

LCK stuurt aan op spannend slot van dit seizoen

Dankzij de winst van SK Telecom T1 gisteren, op het rivaliserende KT Rolster, is de top vier van de LCK op dit moment helemaal open.

De Koreaaanse League of Legends-liga heeft nog slechts één week te gaan voor dit seizoen, maar die laatste speelronde is ontzettend belangrijk.

De LCK, de Koreaanse League of Legends liga, gaat een ontzettend spannende ontknoping krijgen. Dankzij de winst van SK Telecom T1 gisteren, op het rivaliserende KT Rolster, is de top vier van de LCK op dit moment helemaal open. KT Rolster, Samsung Galaxy en Longzhu Gaming kunnen alle drie eerste worden, terwijl SKT nog naar de derde positie kan kruipen.

Die eindnotering is belangrijk voor seeding in de play-offs. Hoe beter je het doet in het normale seizoen, hoe beter je seeding is, waardoor je pas later in het toernooi moet spelen. Het team dat als eerste eindigt hoeft slechts één wedstrijd te winnen in de play-offs om kampioen te worden. Aangezien dit de zomer play-offs zijn, betekent die winst automatisch dat het team zich plaatst voor het WK. Een felbegeerd ticket dus.

Volgend weekend is de eindstrijd te zien op het Twitch-kanaal van de LCK.