Knights of the Frozen Throne

De volgende Hearthstone-uitbreiding heet Knights of the Frozen Throne

Eerder lieten we weten dat de nieuwe Hearthstone uitbreiding iets te maken zou hebben met de Icecrown Citadel, de thuisplaats van de Lich King Arthas.

Neem het op tegen Arthas in de Icecrown Citadel.

Eerder lieten we al weten dat de nieuwste Hearthstone-uitbreiding waarschijnlijk iets te maken zou hebben met de Icecrown Citadel, de thuisplaats van de Lich King Arthas. Na de officiële onthulling van de nieuwe Hearthstone-uitbreiding weten we het zeker. De uitbreiding gaat Knights of the Frozen Throne heten en focust zich op het sneeuw continent Northrend, waar de Lich King zijn ijzige paleis gevestigd heeft.

Bij een nieuwe uitbreiding horen natuurlijk een hoop nieuwe kaarten en Blizzard heeft twee nieuwe features toegevoegd die de meta weer stevig overhoop gaan gooien. Allereerst zijn er nu kaarten (zowel monsters als spells) die voorzien zijn van ‘lifesteal’, wat inhoudt dat de schade die een kaart doet bij jouw hero terugkomt als levens.

Tevens krijgt elke klasse nu een speciale Hero-kaart, die na het spelen jouw personage omtovert tot een Death Knight. Hiermee activeer je de Battlecry van de Hero-kaart, krijg je extra armor en wordt je personage voorzien van een nieuwe Hero Power.

Ook kunnen spelers aan de slag met een nieuwe adventure, waarin ze het op mogen nemen tegen enkele iconische World of Warcraft-bosses, om uiteindelijk Arthas van zijn troon te stoten. De gehele adventure zal gratis speelbaar zijn en komt uit op dezelfde dag als de uitbreiding.

In totaal zal de uitbreiding 135 nieuwe kaarten toevoegen. Dankzij de verbeteringen die Blizzard doorvoert op packs zal het nog makkelijker zijn om een nieuwe Legendary te scoren. Knights of the Frozen Throne staat gepland voor een release in augustus.

Tags: