Renegades tekent nieuwe Overwatch-coach

Renegades tekent nieuwe Overwatch-coach

Renegades tekent nieuwe Overwatch-coach. Aurace zal vanaf nu de hoofdcoach zijn van het Amerikaanse Overwatch-team Renegades.

De voormalige coach van Team Liquid zal het team door Overwatch Contenders helpen.

Alex “Aurace” Nguyen, de voormalige coach van het Overwatch-team Liquid, heeft een nieuwe organisatie gevonden om mee samen te werken. Renegades tekent nieuwe Overwatch-coach. Aurace zal vanaf nu de hoofdcoach zijn van het Amerikaanse Overwatch-team Renegades. Aurace hoopt samen met het team de eerste plek in het Overwatch Contenders-toernooi te behalen. Om dat te bereiken zal het team mogelijk ook tegenover zijn oude team Liquid komen te staan, dus hopelijk kan Aurace het team genoeg voorbereiden om als winnaar uit de bus te komen.

Aurace is nog niet zo lang actief als Overwatch-coach, maar heeft veel ervaring opgedaan met andere esports-titels als CS:GO en League of Legends. Met Team Liquid wist hij de tweede plaats te behalen in het Overwatcht-toernooi PIT en onder zijn begeleiding werd Liquid eerste in hun Overwatch Contenders-groep. De toekomst zal uitwijzen of Aurace hetzelfde kan betekenen voor Renegades.