ASUS ROG Masters

ASUS ROG Masters komt naar de Benelux

ASUS ROG Masters 2017 is een grootschalige esports-competitie die toernooien in Dota 2 en CS:GO betreft. Finales van dit toernooi worden gehouden in Azië.

Grijp je kans om door te stromen naar een van de grootste Dota 2- en CS:GO-toernooien.

ASUS ROG Masters 2017 is een grootschalige esports-competitie die toernooien in Dota 2 en CS:GO betreft. De LAN-finales van dit toernooi worden gehouden in Azië en kennen voor beide games een individuele prijzenpot van 250.000 dollar. Aan dit toernooi zullen een aantal professionele teams deelnemen, maar nu geeft ASUS ook jou de kans om deel te nemen aan een van deze toernooien.

De ROG Masters 2017 organiseren namelijk in samenwerking met ESL Benelux een regionale kwalificatieronde voor – you guessed it – de Benelux. CS:GO- en Dota 2-teams kunnen zich via deze link inschrijven voor de voorrondes, waar voor elke game een prijzenpot van 5.000 euro beschikbaar wordt gemaakt. De winnaars van deze voorrondes kunnen zich uiteindelijk kwalificeren voor de LAN-finales in Azië. Grijp dus je kans en schrijf je in, want wie weet win jij wel een deel van die prijzenpot van 250.000 dollar.

Tags: