Hearthstone Spring Championship

Hoej wint Hearthstone Spring Championship

De Deense Hearthstone-speler Frederik “Hoej” Nielsen heeft het Hearthstone Spring Championship gewonnen. Hij wist in de finale van het toernooi met 3-0 te winnen van zijn tegenstander Kolento.

De Deen versloeg tegenstander Kolento met 3-0

De Deense Hearthstone-speler Frederik “Hoej” Nielsen heeft het Hearthstone Spring Championship gewonnen. Hij wist in de finale van het toernooi met 3-0 te winnen van zijn tegenstander Kolento. Naast de titel mag Hoej 60.000 dollar mee naar huis nemen. Tijdens het toernooi was al duidelijk dat Hoej in topvorm de finale in zou stappen. Beide heren wisten het tot de playoffs te schoppen, maar waar Kolento telkens op het nippertje met 3-2 wist te winnen stroomde Hoej met een 3-1 en een 3-0 met gemak door naar de finale.

Hoej wist in zijn eerste game te winnen met een Paladin Murloc-deck en zijn tweede met een Pirate Warrior, beide decks komen vaak voor in het professionele circuit. Ook de Shaman-decks die beide heren in hun laatste rondes speelden bevatten weinig verrassingen. Het zal daarom ook interessant zijn om te zien wat de nieuwe uitbreiding zal doen om de meta overhoop te gooien. Wie weet welke decks we over een maand zullen zien tijdens professionele Hearthstone-toernooien.

Tags: