Hearthstone: Journey to Un’Goro uitbreiding aangekondigd

Blizzard heeft de vijfde uitbreiding voor Hearthstone aangekondigd genaamd Journey to Un’Goro. De uitbreiding moet begin april uitkomen en voegt 135 nieuwe kaarten en een nieuwe stam genaamd Elemental aan de game toe.

Verder bevat de uitbreiding nieuwe quest-kaarten in de vorm van legendary spells. Er kan slechts een legendary spell in je deck zitten en deze heb je altijd aan het begin van een potje in je hand. Het idee is dat je een aantal handelingen in een potje uitvoert, waarna je een krachtige kaarten ontvangt.

De discover-variant adapt keert ook terug, die van toepassing is op minions en je drie opties laat kiezen. Zo kan een minion bijvoorbeeld windfury krijgen of divine shield.

Un’Goro is een prehistorisch gebied van Azeroth die met de tijd bewaard is gebleven. De dinosaurussen in dit gebied kunnen zich aan elke vorm van dreiging aanpassen vanwege een nieuw ontdekte evolutievorm.

Hearthstone: Journey to Un’Goro verschijnt voor PC, Mac, iOS en Android. Journey to Un’Goro card packs zijn vanaf vandaag in een speciale 50-pack bundel vooraf te bestellen voor 44,99 euro. Als je de pack vooruitbesteld, ontvang je een uniek themakaart.