Je kunt dit jaar 100 miljoen verdienen aan Fortnite

100 miljoen aan prijzengeld voor het eerste seizoen Fortnite esports! Wauw Epic Games, Fortnite gaat next level! Is dit het begin van iets moois?!

En niet alleen door zelf aan competities deel te nemen!

Epic Games heeft zojuist aangekondigd dat het voor 100 miljoen aan prijzengeld beschikbaar stelt voor Fortnite esportsseizoen 2018-2019. Dat is een ongekend bedrag, zeker omdat er momenteel helemaal geen esports scene is! Het ‘prijzengeld’ is dan ook waarschijnlijk niet enkel prijzengeld voor de spelers. Epic Games kennende gaan ze veel geld investeren in het trekken van kijkers en zullen er veel prijzen beschikbaar zijn voor de toeschouwer. “We ondersteunen ten eerst competitief spel, maar onze benadering zal anders zijn. We zijn plan om ons te richten op het plezier van spelen en het kijken daarvan,” zegt Epic Games in hun eigen blog.

Een nieuwe benadering van esports!

Met hun unieke benadering van esports hebben Epic Games talloze records gebroken. We kunnen dan ook niet wachten om te zien met welke verrassingen de ontwikkelaar nu gaat komen. We verwachten dat ook Twitch nieuwe features gaat krijgen en dat viewers steeds meer betrokken worden en ‘actief’ zullen gaan kijken. Wij zijn erg benieuwd naar de ontwikkelingen; uiteraard lees je deze hier als eerste!

Breaking: Epic announces that they will provide $100,000,000 to fund prize pools for Fortnite esports tournaments in the 2018-2019 season https://t.co/oDJY1bMeB0

— FortniteINTEL.com • Fortnite news (@FortniteBR) 21 mei 2018