Doomfist

Doomfist duikt op in Overwatch-nieuwsbericht

Een nieuwsbericht over de Horizon Lunar Colony liet weten dat er een nieuwe map was, en nu lijkt het erop dat we snel meer te weten krijgen over Doomfist.

Krijgen we het mysterieuze personage binnenkort te zien?

Eens in de zoveel tijd duikt er een fictief Overwatch-nieuwsbericht op. Eerder liet een nieuwsbericht over de Horizon Lunar Colony ons weten dat er een nieuwe map aankwam, maar nu lijkt het erop dat we binnenkort meer te weten krijgen over het mysterieuze personage Doomfist. Een artikel uit de fictieve krant ‘Times of Numbani’  laat ons weten dat Talon, een criminele organisatie in het Overwatch-universum, samen met het speelbare personage Reaper de crimineel Akande Ogundimu heeft bevrijd. Ogundimu staat beter bekend als Doomfist, een naam die hij heeft te danken aan zijn iconische handschoen die te zien was op de map Numbani, maar enkele maanden geleden op mysterieuze wijze verdween.

Het lijkt er nu dus op dat Ogundimu zelf verantwoordelijk is voor de verdwijning van de handschoen, wat mogelijk betekent dat het personage binnenkort speelbaar wordt in Overwatch. Tijdens de recente patch voor de PTR dook de naam ook al op, dus de verwachting is dat er naar aanleiding van het nieuwsbericht meer bekendgemaakt zal worden in de nabije toekomst. Aangezien fans niet blij waren met hoe lang Blizzard de onthulling van het personage Sombra uitstelde, zal het niet lang meer duren voor we meer horen over Doomfist.