Heroes of the Storm

Blizzard laat je Heroes of the Storm-teams steunen op Twitch

Tijdens het Heroes of the Storm Global Championship kun je nu digitaal steun betuigen aan je favoriete team door Bits te doneren en te cheeren.

Met Bits kun je speciale emotes en in-game items verdienen.

Tijdens het Heroes of the Storm Global Championship kun je nu digitaal steun betuigen aan je favoriete team. Blizzard en Twitch hebben namelijk de handen ineen geslagen voor het nieuwe HGC Cheer-initiatief. Kijkers van de livestream op Twitch kunnen Bits inzetten om te Cheeren voor hun favoriete team. Voor meer informatie over Bits verwijs ik je graag door naar de site van Twitch, maar effectief is het een digitale munteenheid die je kunt geven aan streamers, of in dit geval professionele teams. De helft van de Cheer-inkomsten gaat namelijk naar de teamorganisatie zelf.

Wat krijg jij er als kijker nou voor terug? Best een hoop, als we Blizzard moeten geloven. Hoe meer je doneert aan je favoriete team, hoe meer Twitch-emotes en HotS-loot je verdient. Ook krijgt iedereen die meedoet aan het HGC Cheer-initiatief iets extra’s wanneer de community in zijn geheel specifieke mijlpalen bereikt. Heb je dus nog wat Bits over, vergeet dan vooral niet om jouw favoriete team steun te betuigen tijdens de Heroes of the Storm Global Championship.