FIFA 18

De beste 100 spelers in FIFA 18 ratings

De ratings in FIFA 18 zijn bekendgemaakt door middel van een speciale trailer en worden in de komende dagen in zijn volledigheid onthuld.

Ieder jaar is het weer gissen wat de ratings van de spelers zijn in FIFA, totdat EA vanzelfsprekend zelf met informatie komt.

Inmiddels is FIFA bijna uit en schept EA duidelijkheid

De ratings in FIFA 18 zijn bekendgemaakt door middel van een speciale trailer en worden in de komende dagen in zijn volledigheid onthuld. In de trailer zien we onder andere Arjen Robben die een reactie opleest van Futhead waarin gevraagd wordt of hij daadwerkelijk een rechtervoet heeft. Als antwoord geeft hij dat hij die wel heeft maar enkel om op te staan.

Inmiddels zijn van de ratings enkel nog 100 tot en met 60 bekendgemaakt. In de komende dagen is de rest te vinden op de volgende webpagina . Van de spelers die nu bekend zijn hebben er een aantal een flinke upgrade gekregen. Neem bijvoorbeeld Dries Mertens die afgelopen seizoen fantastisch gepresteerd heeft. Dit wordt beloond met een rating van 86 en staat hij standaard op de spitspositie. Zijn teamgenoot uit het Belgisch elftal, Toby Alderweireld, heeft als beste verdediger in de Premier League ook een flinke sprong gemaakt. Samen met Vertonghen zorgde hij er afgelopen seizoen voor dat Tottenham het minste aantal tegendoelpunten kreeg in de gehele competitie.

Tags: