ARMS-update 2.0

ARMS-update 2.0 is nu live

De nieuwste ARMS-update 2.0 is nu live en brengt een hoop nieuwe content met zich mee. Spelers kunnen aan de slag met het nieuwe personage Max Brass.

Spelers kunnen aan de slag met een nieuw personage, een nieuwe map en statistieken.

De nieuwste ARMS-update 2.0 is nu live en brengt een hoop nieuwe content met zich mee. Spelers kunnen aan de slag met het nieuwe personage Max Brass, een van de eindbazen van de Grand Prix-modus. De arena van Brass, Sky Arena, is nu ook toegevoegd als speelbare map buiten de singleplayer-modus. Ook kunnen spelers aan de slag met een nieuwe modus die ze laat spelen als Hedlok, de geheime eindbaas van de singleplayer. Eerder kwam Hedlok terug in 3v1-multiplayer matches als een personage dat door de computer bestuurd werd, maar nu kunnen spelers dus ook zelf met het personage aan de gang in een 3v1-setting.

Ook op het competitieve gebied zijn er een hoop verbeteringen doorgevoerd. Spelers kunnen hun statistieken met elk personage terugvinden om te zien hoe goed ze presteren en hoe accuraat ze nou precies zijn. Tevens is de Snake Park-map in Ranked Mode vervangen door Sky Arena. De draaiende platformen in Snake Park maakten de uitkomsten van matches veelal willekeurig, iets waar veel spelers niet blij mee waren. Tevens is de level cap verhoogd naar 20 en worden spelers die vroegtijdig matches verlaten strenger bestraft.