Hearthstone Tavern Brawl

Hearthstone Tavern Brawl: Clash of the Minions

Deze week ziet Hearthstone Tavern Brawl de terugkeer van Clash of the Minions Tavern Brawl. Spelers kunnen aan de slag met een vooraf geselecteerd deck.

Taunt en Charge voor iedereen!

Deze week ziet Hearthstone Tavern Brawl de terugkeer van de Clash of the Minions Tavern Brawl. Spelers kunnen in deze mode aan de slag met een vooraf geselecteerd deck en elke klasse kan de Brawl spelen. Tijdens de Brawl krijgt elke minion die je vanuit je hand speelt automatisch Taunt en Charge. Dit geldt dus niet voor minions die worden opgeroepen door kaarten als Nerubian Egg of Grim Patron.

Voor de Brawl is het handig om zo min mogelijk kaarten in je deck te stoppen die Taunt of Charge hebben, aangezien al je kaarten deze effecten automatisch ontvangen. Een Warrior-deck met Bolster is erg handig, aangezien je met deze kaart al je minions met Taunt +2/+2 geeft. Tevens is de Black Knight een handige Legendary, aangezien je een minion met Taunt mag slopen zodra je hem speelt. Ook een Hunter-deck met veel Beasts die weinig mana kosten en een Scavenging Hyena is erg handig. Dankzij de +2/+1 die je Hyena ontvangt als een van jouw Beast-kaarten doodgaat, kun je deze kaart in één beurt omtoveren tot een monster door andere, zwakke minions op te offeren om hem te buffen. Volgende week woensdag laten we je meer weten over de nieuwe Tavern Brawl.

Tags: