Top 10 lekkerste streamers

Het is de droom van elke gamer. Gamen en nog geld krijgen ook! Diegene die dat ook daadwerkelijk najagen komen al snel bedrogen uit. Het duurt niet lang voordat ze zich realiseren dat de veronderstelde droombaan van  “video game tester” helemaal niet zo een roemrijk bestaan is.

Deze dames van het vak hebben in ieder geval een betere manier gevonden om die droom in een realiteit te veranderen. Twitch en Youtube hebben een groot aantal andere carrière opties gevormd, voor dames met webcams, om geld te verdienen op het internet. En hier zijn de uitblinkers.

SSSniperwolf

Lia gaat gestaag richting de miljoen volgers Twitter en heeft momenteel ruim twee miljoen volgers op Instagram. Op Youtube is ze al ver over de vijf miljoen abonees. Als het aankomt op geld verdienen met gamen dan heerst Sssniperwolf het hardst.

Bekijk meer van SSsniperwolf in onderstaande gallery

KittyPlays

Check haar op: TwitchYouTubeTwitter.

kittyplays

Kristen is een Streamer, Content creator, en ondernemer – en naar onze veronderstelling, doet ze al dit bovenstaande uitstekend. ze is een OG Agar.io speler (en dat, lang voordat het te zien was in House of Cards).

kittyplays

kittyplays

kittyplays

Bekijk meer van KittyPlays in onderstaande gallery

ChloeLock

Check haar op: TwitterInstagramTwitch.

chloelock

Chloe moest wel op deze lijst, en dat terwijl zij nog niet al die twintig duizend dollar donaties, of miljoenen viewers binnensleept (zoals anderen van deze lijst). ze heeft ongeveer 3000 followers op Twitter en Instagram, maar iets vertelt ons dat dit heel snel gaat veranderen. neem een kijkje op al haar pagina’s en laat je support zien met likes en follows.

 

chloelock

Je kunt haar 5 keer per week op Twitter zien, en haar favoriete game is CS:GO terwijl deze Britse babe zelf toegeeft dat ze “niet erg fantastisch goed is”.

chloelock

 

Bekijk meer van ChloeLock in onderstaande gallery

KayPeaLoL

Check haar op: TwitterTwitchInstagram.

KayPea is helemaal weg van League of Legends, met een gigantische fanbase die het fantastisch vinden om haar te zien spelen, te zien door haar 44miljoen+ views op YouTube.

Ze doet compilatie videos met highlights van haar streams, die voor gigantisch veel views zorgen op YouTube – het is een slimme zet van deze jonge onderneemster en het neemt een pagina direct uit Wu-Tang Financial’s boek want ze “Diversificeert haar obligaties …”

Bekijk meer van KayPeaLoL in onderstaande gallery

Tara Babcock

Check haar op: TwitterTwitchInstagram.

Ze heeft gezegd dat de op een na meest gestelde vraag voor haar is, waarom ze geen “adult films” heeft gedaan. Ze vindt het niet erg, want, “het is eigenlijk wel fijn om te horen. Dat iemand op zo een manier naar mij verlangt, dat iemand vind dat ik zo sexy ben…”

Ze besteed veel van haar tijd aan gamen, streamen, en praten over sex. Met die 3 ingrediënten is het geen wonder dat ze zo gigantisch veel en trouwe followers heeft.

Bekijk meer van Tara Babcock in onderstaande gallery – NSFW

Pamcakes

Check haar op: TwitterTwitchInstagram.

Pam komt uit Zuid Nevada, en heeft het goed met haar droombaan als streamer op Twitch. Laten we eerlijk zijn, dat is iedereens droombaan vroeger of later – maar Pamcakes maakt het groots voor haarzelf met behulp van haar fans en viewers, dus zorg ervoor dat je haar pagina’s checkt.

Bekijk meer van Pamcakes in onderstaande gallery

DizzyKitten

Check haar op: TwitterInstagramTwitch.

Deze 23 jarige uit Arkansas haar favoriete games om te streamen zijn CS:GO, Super Hexagon, en Osu. ze heeft een gigantische donor lijst en een nog grotere lijst van fans en followers over social media. Haar invloed in de gaming, en streaming wereld is niet te negeren.

Ze houdt ook van pannekoeken.

Bekijk meer van DizzyKitten in onderstaande gallery

Galina Dub

Check haar op: Instagram

Deze Russische babe is geen streamer, maar ze is te zien in veel fotos waar ze diep in een game zit. Zijn de fotos gestaged? Is ze wel echt een gamer? Dit kunnen we niet zeker zeggen, maar dit is waarschijnlijk de mooiste vrouw die ooit een Playstation controller vast heeft gehad.

Bekijk meer van Galina Dub in onderstaande gallery – NSFW

Melonie Mac

Check haar op: TwitterTwitchInstagram.

Melonie is een gamer, blogger, en een freelance host. Dus de volgende keer dat je een host voor je camera nodig hebt, weet je wie je moet bellen. Ze is afgestudeerd met een IT/Web Development diploma, wat betekend dat ze je router kan maken en je website kan bouwen. Maar als je alleen verleid en vermaakt wil worden, check haar stream.

haar favoriete game series is Tomb Raider, en ze is onze keus om Lara Croft te spelen wanneer ze een nieuwe Tomb Raider film gaan maken.

Bekijk meer van Melonie Mac in onderstaande gallery

Kaceytron

Check haar op: TwitterTwitch.

Kaceytron’s YouTube bio zegt dat ze een van de meest succesvolle vrouwelijke gamers is, en wij hebben daar niks tegen te zeggen. Ze is een van de top streamers, en ze houdt haar ‘about me’ erg simpel. het zegt gewoon “ik ben single”.

Ze houdt er van om de Twitch community te trollen, en ze verdient er groot geld mee. Er was een petitie om haar te bannen op Change.org, die bijna 25.000 handtekeningen kreeg. Maar zij blijft gewoon haar ding doen en word betaald, het is een klassiek geval van “don’t hate the player, hate the game”.

Bekijk meer van Kaceytron in onderstaande gallery

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.