Gamer babes

Gamer babes – 5 gamers met de leukste babes

Gamer babes - Gamers komen hun basements uit en versieren knappe dames. Dit zijn 5 liefdesverhalen van gamers en hun oogverblindende vriendinnen.

Gamer babes

Elke generatie heeft supersterren die mooie vrouwen links en recht aantrekken. De traditionele sekssymbolen zijn meestal muzikanten, atleten of filmsterren. Deze chick magnets hebben de fame, het lichaam, het geld of alle drie.

Gamer babes - MisterSausageBoy en SSSniperwolf

Het voelt goed om te zeggen dat nu ook nerds tot deze categorie kunnen behoren. Gamers komen hun basements uit en versieren knappe dames. En hiervoor hoef je niet per se de fame, het lichaam en het geld te hebben. Dat bewijzen sommige gamers uit deze lijst wel met hun gamer babes.

Dit zijn 5 liefdesverhalen van gamers en hun oogverblindende vriendinnen.

5. PewDiePie en Marzia

Gamer babes - PewDiePie en Marzia

PewDiePie is de meest succesvolle YouTuber ter wereld, maar Marzia doet het ook niet slecht. Haar eigen gigantische fanbase (de Marzipans) kan geen genoeg kunnen krijgen van haar leuke en behulpzame videos over onderwerpen zoals mode, eten, lifestyle, en meer. Marzia weet haar content op een schattige maar intelligente manier te brengen. Soms komt ook PewDiePie zelf voor in haar video’s. Hun activiteiten kunnen dan variëren van gekke bordspelletjes tot het bezoeken van verre landen.

Gamer babes - PewDiePie en Marzia

PewDiePie heeft natuurlijk ontzettend veel geld en fame, maar hij sloeg Marzia al voor zijn immense YouTube populariteit aan de haak. Marzia stuurde hem een e-mail dat zijn filmpjes zo grappig waren. Hierna raakten de twee aan de praat. Ondertussen is het koppel al zes jaar samen en wonen ze in Engeland. Marzia brengt de rust en charme naast PewDiePie’s gekke persoonlijkheid. Ze is bewijst dat gamer babes niet alleen mooi hoeven te zijn.

Gamer babes - PewDiePie en Marzia

 

 

4. JackSepticEye en Wiishu

Gamer babes - JackSepticEye en Wiishu

Jack featurede Wiishu’s werk als digital artist op zijn eigen kanaal. Slimme jongen. Niet veel later waren ze een koppel. Wiishu is zelfs in 2015 van Denemarken naar Ierland verhuisd om met Jack samen te wonen. Momenteel wonen ze in Engeland, waar ze succesvol samen aan hun YouTube kanalen werken. Wiishu’s kunstwerken zijn ondertussen online te koop, onder meer op Redbubble.

Gamer babes - JackSepticEye en Wiishu

Het stel is nog steeds regelmatig in elkaars videos op YouTube te vinden. Wiishu maakt onder andere animaties voor Jack’s kanaal. Samen hebben de twee een winnende formule. Jack noemt zichzelf de “meest energieke video-game commentator op YouTube”. Dat levert hem veel succes op: Dit jaar zal JackSepticEye op Disney XD verschijnen in een TV serie over videogames.

Wiishu koos haar naam omdat ze de letter W leuk vindt en Wiishu schattig vond klinken. Heeft dus niks met de console van Nintendo te maken. Ze houdt nergens meer van dan van tekenen. Dit is ook terug te zien op haar YouTube kanaal: meer dan de helft van haar videos zijn speed paintings! Wiishu is misschien wel de creatiefste van alle gamer babes.

Gamer babes - JackSepticEye en Wiishu

 

 

 3. Doug “Censor” Martin en Yanet Garcia

Gamer babes - Doug “Censor” Martin en Yanet Garcia

 

Ongeveer een jaar geleden ging de knapste weervrouw ter wereld, de Mexicaanse Yanet Garcia, viral op het internet. Haar verschijningen op TV werden gefeatured in een video van OzzieReviews. In de tussentijd heeft ze

een gaming superster weten te scoren. Haar eigen carrière gaat ook niet slecht; Yanet is de populairste weervrouw op het internet en is ondertussen ook als model begonnen. Wij kunnen wel zien waarom.

 

Gamer babes - Doug “Censor” Martin en Yanet Garcia

Doug Martin, beter bekend als Censor, is een professioneel Call of Duty speler. Hij speelt momenteel voor Faze Clan, één van de beste en bekendste Call of Duty teams in de wereld. Het team begon ooit met Call of Duty highlights op YouTube en groeide daarna uit tot een echt eSports team. Faze is nog steeds immens populair op YouTube.

Censor heeft wel een oog voor mooie vrouwen. Het begon allemaal toen hij Yanet een berichtje stuurde. Aan optimisme geen gebrek. Zijn status als progamer en gym jock brachten hem succes: Ze zijn al twee jaar één van de sexiest koppels in de gaming wereld. Bekijk social media voor meer foto’s van deze superbabe onder gamer babes.

Gamer babes - Doug “Censor” Martin en Yanet Garcia

 

 

2. Ethan en Hila Klein

Ethan en Hila zijn de eigenaars van het populaire YouTube kanaal h3h3Productions. De twee zijn zeker niet alleen een schattig koppel. Dit duo heeft als missie om YouTube ‘real’ te houden. Online drama, controverse en personalities komen allemaal aan bod. Samen zijn ze door dik en dun geweest, van bedelen om de huur te betalen tot vechten in een grote rechtszaak.

Gamer babes - Ethan en Hila Klein

Grote Youtube kanalen blijven lang niet altijd trouw aan zichzelf en hun normen en waarden, maar voor Ethan en Hila is dit het allerbelangrijkste. Ze streden in een rechtszaak voor ‘fair use’ op YouTube. Dit betekent dat je delen van andermans content mag gebruiken in je eigen videos. In deze zaak kreeg het koppel hulp van andere YouTubers zoals PewDiePie en JackSepticEye. Recentelijk maakte Ethan bekend dat de rechtszaak gewonnen was! Hiermee hebben Ethan en Hila een grote slag gewonnen voor vrijheid op het internet.

Gamer babes - Ethan en Hila Klein

Hila is zelf ook een schilder. Ze maakt en verkoopt haar werk online. Soms kun je haar schilderijen zien in de achtergrond van één van Ethan’s videos.

Ethan is waarschijnlijk het bekendst door de VapeNation video, die viral ging op YouTube. Momenteel staat de teller op maar liefst 19 miljoen views! De video is ondertussen een meme geworden over vaping

 

 

1. Mister Sausage Boy en SSSniperWolf

Gamer babes - Mister Sausage Boy en SSSniperWolf

Mister Sausage Boy was ooit een gewone volger en bewonderaar van SSSniperWolf’s YouTube kanaal. Op een dag stuurde hij haar een berichtje met de pick-up line: “I would drag my balls through a field of broken glass just to hear you fart through a Walkie-Talkie”. SSSniperwolf was verbazingwekkend genoeg onder de indruk. Wij hadden er helaas geen succes mee in de bar.

Gamer babes - Mister Sausage Boy en SSSniperWolf

De twee ontwikkelden daarna een relatie op Skype en later ook in het echt. Deze relatie is in veel opzichten heel anders dan de andere vier uit onze lijst. SSSniperwolf is niet alleen de populairste van de twee (6+ miljoen abonnees!) maar ook de grootste gamer van de twee. Ondanks (of dankzij?) Mister Sausage Boy’s echte gamer uiterlijk en ietwat vieze praatjes zijn de twee een paar jaar bij elkaar gebleven. Ondertussen is Mister Sausage Boy begonnen met afvallen en is SSSniperwolf nog steeds één van de grootste gamer babes.

Gamer babes - Mister Sausage Boy en SSSniperWolf

Mister Sausage Boy bewijst wel dat je niet per se fame, looks of geld hoeft te hebben om de knapste en populairste gamer babes te krijgen. Een gamer met een beetje gevoel voor humor en grote ballen kan heel ver komen.

Gamer babes - Mister Sausage Boy en SSSniperWolf

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.