YapzOr naar Team Secret

YapzOr naar Team Secret

Dota-teams hebben slechts een paar weken voor ze hun teamcompositie definitief moeten maken voor The International 2017, en daarom gaat YapzOr naar Team Secret.

Nieuwe spelers voor Team Secret

Dota-teams hebben slechts een paar weken voor ze hun teamcompositie definitief moeten maken voor The International 2017, dus de komende tijd zullen er veel spelers hun team verlaten en zullen veel nieuwe gezichten opduiken. Dit gebeurde ook met de transactie van YapzOr naar Team Secret.

Een van die nieuwe gezichten is Yazied ‘YapzOr’ Jaradat, die vanaf nu onderdeel uitmaakt van de vaste opstelling van Team Secret. Hij neemt daarmee de plek in van Johan “pieliedie” Åström, die eerder vandaag het team heeft verlaten.

Team Secret presteerde tijdens de groepsfase van de Kiev Major fenomenaal en wist met drie overwinningen op zak een goede plek te bemachtigen in de eliminatieronde. Toch verloor het team het daar van SG e-sports, die nog geen enkele match op het toernooi hadden gewonnen. In de toekomst zal blijken of YapzOr ze meer succes kan brengen.

Tags: