Overwatch PTR-patch verbetert Hanzo en nerft Orisa en Reinhardt

De PTR-updates en patches geven altijd een goed idee van de bezigheden van het Overwatch-team. Zo wisten we door veranderingen op de PTR al een tijd dat Lucio enkele aanpassingen zou krijgen. In de nieuwe patch zijn enkele kleine veranderingen doorgevoerd die bepaalde heroes wat meer in balans moeten brengen met de rest.

Hanzo, Genji en Reaper krijgen alle drie een buff. Zowel Genji als Hanzo kunnen nu direct aanvallen na een wall climb. Hanzo kan zelfs zijn boog spannen en hem gespannen vasthouden, terwijl hij een muur opklimt. Ook duurt het spannen van de boog nu 10% korter. Reaper kan zijn Wraith Form nu niet alleen gebruiken om te ontsnappen, maar ook om zijn wapens te herladen. De ability vult nu namelijk je volledige magazijn, zodat je achtervolgers alsnog de volle lading kunt geven.

Orisa, Soldier 76 en Reinhardt worden voorzien van kleine nerfs. Soldier zijn Pulse Rifle gaat 1 puntje damage minder doen, om hem meer in balans te brengen met andere DPS-heroes. Reinhardt krijgt wat aanpassingen op de hitbox van zijn ultimate Earthshatter, waardoor hij minder goed in staat is om targets in de lucht of op een verhoging te raken. Orisa zal ten slotte een nerf krijgen op haar ultimate. Fusion Driver zal 15% minder damage geven dan voorheen. Daartegenover staat wel dat de cooldown van haar barrier is verlaagd naar 8 seconden.

Tags: