Dota 2 patch

Valve is bezig met de nieuwste Dota 2 patch

Dit jaar pakt Valve het anders aan met de Dota 2 patch. Het bedrijf wil wederom een nieuwe gamemode introduceren, en vraagt de community deze te ontwerpen.

De wintermaanden staan voor de deur en dat betekent dat Valve druk bezig is met nieuwe content voor Dota 2.

Zo zal het Frotivus event terugkeren. Valve stopt het event wel in een nieuw jasje. Frotivus is namelijk een gamemode uit 2012 waarin spelers op een andere manier van elkaar moeten zien te winnen. In de gamemode veranderen spelers in Greevils. Vervolgens was het zaak om meer Greevil camps te clearen dan de tegenstander. In deze gamemode waren de towers en gebouwen uitgeschakeld en konden teams alleen winnen door Greevils te killen in bepaalde gebieden van de map.

Dit jaar pakt Valve het anders aan met de Dota 2 patch. Het bedrijf wil wederom een nieuwe gamemode introduceren, maar vraagt aan de community om deze modus te ontwerpen. De winnende mode wordt vervolgens toegevoegd aan het Fortivus event van 2017. De maker van de mode krijgt niet alleen de kans om zijn idee in de game te zien, maar ook een zakcentje van 30.000 dollar.

Het is nog niet duidelijk wanneer het Fortivus event zal worden gehouden, voorgaande edities vonden altijd plaats in december. Voorafgaand aan het event houdt Valve een pre-event waarbij spelers een speciale gamemode spelen. Dit om de sfeer neer te zetten van het event dat zou komen. In 2017 lijkt de Dueling Fates patch te lanceren. Tijdens The International 2017 werd de nieuwe Dota 2 patch al geteast. In de patch zullen twee nieuwe heroes worden toegevoegd aan de game.

Helaas is het ook nog niet bekend wanneer deze patch wordt gelanceerd. Het team achter Dota 2 is “druk bezig met het maken van de patch, maar we hebben nog minimaal een maand nodig om alle content te plaatsen”. Tot die tijd kunnen spelers zich vermaken met een nieuwe aflevering van True Sight. Dit keer gaat het over de finale van The International 2017. Check de trailer van True Sight hieronder.

Tags: