Tricked tekent voormalige leden CS:GO-team Singularity

Tricked tekent voormalige leden CS:GO-team Singularity

De Deense esports-organisatie Tricked tekent voormalige leden CS:GO-team Singularity. De voormalige leden van Singularity zullen vanaf nu spelen onder de naam Tricked.

De Deense organisatie wil wederom de wereldtop bereiken.

De Deense esports-organisatie Tricked tekent voormalige leden CS:GO-team Singularity. De voormalige leden van Singularity zullen vanaf nu spelen onder de naam Tricked. Het team speelt op dit moment in het huidige seizoen ESEA Main, waar ze 20e staan. Tricked bestaat nu uit de volgende leden:

-Peter “Inzta” Kragelund

-Thomas “Ryxxo” Nielsen

-Mads “Console” Skovby

-Lucas “Lukki” Pilheden

-Ismail “refrezh” Ali

Morten Jensen, CEO van Tricked, liet weten dat hij met dit team mee wilt draaien met de wereldtop. “Ik vind het fijn om Inzta weer terug te zien bij Tricked, het was altijd fijn om met hem te werken en hij is een toegewijde speler. We hebben een voorproefje gehad als organisatie van hoe het is om mee te draaien met de beste 30 teams van de wereld, dus ons hoofddoel is om weer terug te komen in die positie. Dit team benaderd het spel heel anders dan ons vorige team, dus we proberen om de training op ze aan te passen om het beste uit ze naar boven te brengen. Ik denk niet dat ze zich al op hun best hebben laten zien, dus we hopen dat ze in onze omgeving kunnen groeien als spelers.”

Tags: