Top 10 lekkerste streamers

Dit zijn de lekkerste girl streamers op YouTube en Twitch. Klik hier om je nieuwe favoriete tijdverdrijf te vinden (als dat het nog niet was). Hot & sexy!

Geschatte leestijd: 44 minuten

Het is de droom van elke gamer. Gamen en nog geld krijgen ook! Diegene die dat ook daadwerkelijk najagen komen al snel bedrogen uit. Het duurt niet lang voordat ze zich realiseren dat de veronderstelde droombaan van  “video game tester” helemaal niet zo een roemrijk bestaan is.

Deze dames maken van een droom werkelijkheid: geld verdienen met gamen. Dit zijn de koninginnen van Twitch en YouTube. Ze zijn cool, lekker en hebben game. Scroll naar beneden om te ontdekken wat je nieuwe favoriete tijdverdrijf zal zijn (als dat het nog niet was). Dit zijn de tien lekkerste girl streamers.

SSSniperwolf

Lia gaat gestaag richting de miljoen volgers Twitter en heeft momenteel ruim twee miljoen volgers op Instagram. Op Youtube is ze al ver over de vijf miljoen volgers en bereikt ze een gigantisch publiek met haar videos. 

Ze is dan ook één van de lekkerste girl streamers, en is niet bang om dit te delen met de wereld. En als het aankomt op geld verdienen met gamen dan heerst Sssniperwolf het hardst.

Bekijk meer van SSsniperwolf in onderstaande gallery

KittyPlays

Check haar op: TwitchYouTubeTwitter.

kittyplays

Kristen is een Twitch streamer, content creator, en ondernemer – en naar onze veronderstelling, doet ze al dit bovenstaande uitstekend. Ze heeft geen problemen met de kijkers geven wat ze willen. De streams staan dan ook meer in het teken van haar persoonlijkheid dan de gameplay.

Vaak wordt de game ook tot een klein venster gereduceerd. Niet dat iemand daar een probleem mee heeft. Ze is overigens een OG Agar.io speler (en dat, lang voordat het te zien was in House of Cards).

kittyplays
kittyplays
kittyplays

Bekijk meer van KittyPlays in onderstaande gallery

ChloeLock

Check haar op: TwitterInstagramTwitch.

chloelock

Chloe moest wel op deze lijst. Chloe heeft een van de snelst groeiende kanalen op Twitch en social media. En dat terwijl zij nog niet al die twintig duizend dollar donaties, of miljoenen viewers binnensleept (zoals anderen van deze lijst). Ze is naast professioneel streamer namelijk ook model.

Chloe stond zelfs in de finale van Britain’s Next Top Model. Dit is dan ook één van de knapste dames van Engeland en één van de lekkerste girl streamers. Ze heeft ongeveer 3000 followers op Twitter en Instagram, maar iets vertelt ons dat dit heel snel gaat veranderen. Neem een kijkje op al haar pagina’s en laat je support zien met likes en follows.

chloelock

Je kunt haar 5 keer per week op Twitter zien, en haar favoriete game is CS:GO terwijl deze Britse babe zelf toegeeft dat ze “niet erg fantastisch goed is”.

chloelock

Bekijk meer van ChloeLock in onderstaande gallery

KayPeaLoL

Check haar op: TwitterTwitchInstagram.

KayPea is helemaal weg van League of Legends, met een gigantische fanbase die het fantastisch vinden om haar te zien spelen, te zien door haar 44miljoen+ views op YouTube.

Ze doet compilatie videos met highlights van haar streams, die voor gigantisch veel views zorgen op YouTube – het is een slimme zet van deze jonge onderneemster en het neemt een pagina direct uit Wu-Tang Financial’s boek want ze “Diversificeert haar obligaties …”

Bekijk meer van KayPeaLoL in onderstaande gallery

Tara Babcock

Check haar op: TwitterTwitchInstagram.

Tara trekt meteen de aandacht naar haar twee grote pluspunten. Ze werkt als model maar is heel gepassioneerd over games.

De meest gestelde vraag aan Tara is waarom ze geen “adult films” heeft gedaan. Gelukkig vindt Tara dit niet erg, want “het is eigenlijk wel fijn om te horen. Dat iemand op zo een manier naar mij verlangt, dat iemand vind dat ik zo sexy ben…”. Fijn dat ze het zo goed opvat, nu kunnen kijkers zonder gewetensbezwaar haar streams volgen. Tara behoort zonder meer tot de lekkerste girl streamers op Twitch.

De op één na meest gestelde vraag is of Babcock haar echte achternaam is. Ja, dat is het echt

Ze besteed veel van haar tijd aan gamen, streamen, en praten over sex. Met die 3 ingrediënten is het geen wonder dat ze zo gigantisch veel en trouwe followers heeft.

Bekijk meer van Tara Babcock in onderstaande gallery – NSFW

Pamcakes

Check haar op: TwitterTwitchInstagram.

Pamcakes streamt vaak populaire eSports zoals Overwatch, met haar honden spelend op de achtergrond. Pam komt uit Zuid Nevada, en heeft het goed met haar droombaan als streamer op Twitch. Laten we eerlijk zijn, dat is iedereens droombaan vroeger of later – maar Pamcakes maakt het groots voor haarzelf met behulp van haar fans en viewers.

Pam post exclusief selfies van haar knappe gezicht op Instagram. Aan haar populariteit valt wel op te maken dat het zeker de moeite waard is om deze te checken. Pamcakes streamt maar liefst vijf dagen in de week, en ze is altijd actief op social media. Tijd om haar te volgen dus!

Bekijk meer van Pamcakes in onderstaande gallery

Ze houdt ook van pannekoeken.

DizzyKitten

Check haar op: TwitterInstagramTwitch.

Deze 23 jarige uit Arkansas haar favoriete games om te streamen zijn CS:GO, Super Hexagon, en Osu. ze heeft een gigantische donor lijst en een nog grotere lijst van fans en followers over social media. Haar invloed in de gaming, en streaming wereld is niet te negeren. Ze is echt een ‘cute’ girl streamer en groot liefhebber van animé en cosplay. Hieronder zijn ook een paar van haar cosplays te zien, variërend van schattig naar sexy.

Naast games doet Dizzy ook ASMR. Dit is zacht en rustgevend gefluister. Als je er nog nooit van gehoord hebt moet je eens één van DizzyKittens ASMR videos zoeken op YouTube.

Bekijk meer van DizzyKitten in onderstaande gallery

Galina Dub

Check haar op: Instagram

Oké, dit is een beetje valsspelen. Deze Russische babe is geen streamer, maar een professioneel model dat regelmatig op haar foto’s aan het gamen is. Deze Russische babe is geen streamer, maar ze is te zien in veel fotos waar ze diep in een game zit. Zijn de fotos gestaged? Gamed ze wel in het echt? Is ze wel echt een gamer? Dit kunnen we niet zeker zeggen, maar dit is waarschijnlijk de mooiste vrouw die ooit een Playstation controller vast heeft gehad. Met Galina zou iedereen wel een potje willen gamen.

Bekijk meer van Galina Dub in onderstaande gallery – NSFW

Melonie Mac

Check haar op: TwitterTwitchInstagram.

Melonie is een gamer, streamer, blogger, en een freelance host. Dus de volgende keer dat je een host voor je camera nodig hebt, weet je wie je moet bellen. Ze is afgestudeerd met een IT/Web Development diploma, wat betekent dat ze je router kan maken en je website kan bouwen. Ze is ook beschikbaar als je een host voor je camera zoekt. Maar als je alleen verleid en vermaakt wil worden, check haar stream.

Melonie’s favoriete gameserie is Tomb Raider. Gebaseerd op haar foto’s in Lara Croft cosplay is ze onze keus om te acteren in de volgende Tomb Raider film. Melonie is zonder meer één van de lekkerste girl streamers.

Bekijk meer van Melonie Mac in onderstaande gallery

Kaceytron

Check haar op: TwitterTwitch.

Kaceytron’s YouTube bio zegt dat ze een van de meest succesvolle vrouwelijke gamers is, en wij hebben daar niks tegen in te brengen. Kaceytron heeft letterlijk een carrière gemaakt van het trollen van de Twitch community. Hiervoor houdt ze een naïef persona aan en leest ze alle berichten bij de donaties live voor. 

Ze is een van de top streamers, en ze houdt haar ‘about me’ erg simpel. het zegt gewoon “ik ben single”. Duidelijke taal.

Ze houdt er van om de Twitch community te trollen, en ze verdient er groot geld mee. Er was een petitie om haar te bannen op Change.org, die bijna 25.000 handtekeningen kreeg. Maar zij blijft gewoon haar ding doen en word betaald, het is een klassiek geval van “don’t hate the player, hate the game”. En Kaceytron speelt perfect in op haar reputatie als één van de lekkerste girl streamers. Ze is dan ook enorm populair in de League of Legends community.

Bekijk meer van Kaceytron in onderstaande gallery